Enlaces accesibilidad
Dissabte 18 de maig a les 15:05h a La 2

El director, actor i guionista Iván Morales, al 'Punts de vista'

  • Un altre dels protagonistes del programa és el compositor de bandes sonores i creador de músiques publicitàries Toni Mir

Per
Iván Morales amb Montse Elias
Iván Morales amb Montse Elias

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Iván Morales i Toni Mir, visita el Liceu per veure l'òpera 'Els pescadors de perles, proposa les novel·les 'La dependienta' i 'Historia de una flor' i acaba amb el Ballet de Sant Petersburg.

Comencem el programa amb l'entrevista de la setmanaMontse Elias parla, al Centre Cívic Can Felipa, amb el director, actor i guionista Iván Morales, que estrena al Teatre Romea, com a director'La partida d'escacs', protagonitzada per Jordi Bosch.

Continuem amb l'òpera 'Els pescadors de perles', una obra diferent que es representa al Liceu fins el 25 de maig. A aquesta òpera, la partitura de Georges Bizet es modernitza fins arribar a una mena de reality televisiu del segle XXI, amb un muntatge brillant de la directora escènica Lotte de Beer.

Les propostes literàries d'aquesta setmana són la japonesa 'La dependienta' de l'escriptora Sayaka Murata i 'Historia de una flor', de Claudia Casanova. Dues novel·les d'alta sensibilitat que toquen temes important com la necessitat de la bellesa o la reafirmació personal.

Del món del cinema i la música, parlem amb Toni Mir, compositor de bandes sonores i creador de músiques publicitàries. Ha fet anuncis tan coneguts com els d'Estrella Damm o la Grossa i la música de films com 'Faust 5.0' o 'De la ley a la ley'. També ha treballat per a diferents directors com Alejandro Amenábar, Alberto Rodríguez o Raúl Arévalo. Durant l'entrevista, interpreta al piano temes de la seva pel·lícula més reconeguda: 'El ciudadano ilustre'.

I per acabar el 'Punts de vista' d'aquesta setmana, una prèvia del Ballet de Sant Petersburg, que presenta al Teatre Victòria dos espectacles: 'La bella dorment' 'Giselle'.

RTVE

anterior siguiente