Enlaces accesibilidad
Dimarts 21 de febrer a les 9:30h

Enric Millo, Delegat del Govern central a Catalunya, a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló conversa sobre el futur de les pensions amb Aurora Rodés, ponent de la Comissió Laboral del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

Per
Ramon Castelló
Ramon Castelló

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb el periodista i coordinador edicions territorials de El Punt Avui, Ferran Espada i amb el periodista Toni Bolaño.

Per parlar de les relacions entre el Govern central i el de la Generalitat de Catalunya, el director de “El matí a Ràdio 4”, entrevista telefònicament Enric Millo, Delegat del Govern central a Catalunya.

Per tractar el tema del futur de les pensions, Ramon Castelló conversa també amb l' Aurora Rodés, ponent de la Comissió Laboral del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

A la secció 'Convidem a…', Ramon Castelló conversa amb el cantant sevillà Alberto Romero, auto nomenat com "Capitán cobarde", que presenta el seu darrer disc 'Carreteras viejas'.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

RTVE

anterior siguiente