Enlaces accesibilidad
Dissabte 15 d'octubre a les 20:30h al Canal 24horas

Aquest dissabte "Aquí Parlem" analitza temes sobiranistes i dels pressupostos

  • A més, el director i conductor del programa, Lluís Falgàs, entrevista a Joan Coscubiela, portaveu parlamentari de Catalunya Sí que es Pot

Per
Lluís Falgàs, director i presentador
Lluís Falgàs, director i presentador

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s’emet els dissabtes a les 20:30h al Canal 24horas i es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al mateix Canal.

www.rtve.es/aquiparlem

Un cop acabat el debat de política general, l'espai parlamentari "Aquí Parlem" analitza temes sobiranistes i dels pressupostos. El programa també ofereix fragments de l’entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, d’aquest dijous a “El Debat de La 1”. A més, Lluís Falgàs entrevista el portaveu parlamentari de Catalunya Sí que es Pot (CSQP), Joan Coscubiela.

Aquest dissabte “Aquí Parlem” analitza els temes que es debatran a l’ordre del dia del pròxim ple que començarà dimarts de la semana que ve, i entre els quals se n’inclou temes sobiranistes i dels pressupostos. Serà el primer ple ordinari del nou curs polític.

El programa també oferirà fragments de l’entrevista al president de la Generalitat, Carles Pugidemont,  del dijous 13 d’octubre a “El Debat de La 1”.

A més, el director i presentador del programa, Lluís Falgàs, entrevista a Joan Coscubiela, portaveu al Parlament de Catalunya de Sí que es Pot (CSQP), coalició d’esquerres integrada per Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Podem i Equo. Nascut el 1954 al barri de la Barceloneta, Coscubiela ha dedicat gran part de la seva vida al sindicalisme. Llicenciat en dret, Coscubiela va ser secretari general de CC.OO de Catalunya des del 1995 fins al 2008 quan va ser candidat de ICV-EUA a les eleccions generals del 2011 per Barcelona.

RTVE

anterior siguiente