Enlaces accesibilidad

TVE emet la 63a edició del Barcelona Open Banc Sabadell i l'arxiu de TVE Catalunya recupera vídeos del Reial Club de Tennis Barcelona i del Trofeu Godó

  • Teledeporte emet els tres partits més destacats de cada jornada amb especial atenció a la participació dels tennistes espanyols
  • Arseni Pérez, Àlex Corretja, David Figueira, Montse Busquets i Maria José Malia integren l'equip de TVE, que compta amb el seu propi set
  • L'arxiu de TVE Catalunya recupera imatges i vídeos del Reial Club de Tennis Barcelona i del Trofeu Godó a rtve.cat

Per
Imatge d'arxiu del Reial Club de Tennis Barcelona
Imatge d'arxiu del Reial Club de Tennis Barcelona

El Barcelona Open Banc Sabadell, tradicionalment conegut com a Trofeu 'Conde de Godó', es torna a jugar a TVE. Tennistes de la talla de Rafa Nadal, David Ferrer , Kei Nishikori, Marin Cilic o Milos Raonic participen en aquesta 63a edició des d'avui dilluns i fins al diumenge 26 d'abril. Arseni Pérez, Àlex Corretja, David Figueira, Montse Busquets i María Jose Malia integren l'equip de TVE, que té el seu propi set. A més, l'arxiu de TVE Catalunya ha recuperat imatges i vídeos de la història del Reial Club de Tennis Barcelona i del famós torneig de tennis.

El canal temàtic esportiu de TVE emet els tres partits més destacats de cada jornada fins el divendres 24, quan s'oferiran íntegres els quarts de final amb especial atenció a la participació dels tennistes espanyols. A més de Rafa Nadal al torneig també estaran David FerrerRoberto BautistaRommy RobredoNicolás Almagro,  Feliciano López i Fernando Verdasco, antre d’altres tennistes. Competiran amb figures internacionals com Kei Nishikori,  Marin Cilic Milos Raonic.

El cap de setmana, els espectadors podran gaudir del millor tennis a La 1 de TVE si Rafa Nadal disputa les semifinals i/o la final del torneig, que se celebrarà el diumenge 26 a partir de les 17:30 hores.

L’arxiu de TVE Catalunya ha recuperat vídeos on es poden veure imatges simulades de l'època dels inicis del tennis a Catalunya, així com fotos dels primers tennistes catalans i diverses imatges de la construcció de les pistes de tennis de Pedralbes el 1953. També es poden veure partits històrics com el de Santana-Arilla contra Ralston-Graebner al 1958-1959 i la participació del tennista Andrés Gimeno al Trofeu Godó del 1960. Tot al web de TVE Catalunya www.rtve.es/arxiu .

Un ampli equip de professionals aproparà als espectadors tota l'emoció del 'Conde de Godó'Arseni Pérez s'encarrega de la narració dels partits, que també compta amb els comentaris de l'extennista Àlex Corretja. D'altra banda, David Figueira estarà al set de TVE situat a les instal·lacions del Reial Club Tennis de Barcelona. A més, Montse Busquets fa els reportatges i entrevistes als protagonistes i Maria José Malia s'encarrega de l'edició.

RTVE

anterior siguiente