Enlaces accesibilidad
Dissabte 21 de març a les 20:30h al Canal 24 horas

Aquesta setmana, a "Aquí Parlem" entrevistem Celestino Corbacho

  • Lluís Falgàs parlarà amb aquest polític del PSC que ha estat ministre de Treball, president de la Diputació de Barcelona i alcalde d'Hospitalet de Llobregat
  • També repassarem el contingut de la sessió de control al Parlament
  • I per acabar, comentarem la marxa de l'hemicicle dels diputats de la CUP arran de la sentència del Suprem sobre el setge al Parlament el juny de 2011

Per
premsa---llus-falgs-new

Aquesta setmana la reemissió de diumenge serà a les 18:30h a causa del seguiment de les eleccions a Andalusia pel Canal 24 horas.

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària.

www.rtve.es/aquiparlem

Aquesta setmana a "Aquí Parlem", Lluís Falgàs parla amb Celestino Corbacho, un polític de llarga carrera a les files del PSC i que ha ocupat càrrecs de molta envergadura a diverses institucions. Repassarem el contingut de la sessió de control al Parlament. I comentarem la marxa dels diputats de la CUP arran de la sentència del Tribunal Suprem sobre el cas del setge al Parlament.

Celestino Corbacho ha estat ministre de Treball i Immigració, president de la Diputació Provincial de Barcelona, alcalde d'Hospitalet de Llobregat, regidor d'aquest mateix ajuntament i actualment és diputat del Parlament.

Lluís Falgàs parlarà amb ell de la seva llarga trajectòria i de la situació política actual i les perspectives de futur.

Al programa d'aquesta setmana també analitzarem el que va donar de si la sessió de control al Parlament.

A més, també comentarem la marxa dels diputats de la CUP de la sessió de dimecres del Parlament com a mesura de protesta per la decisió del Tribunal Suprem de condemnar amb 3 anys diversos manifestants durant el setge del Parlament el 15 de juny del 2011.

RTVE

anterior siguiente