Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
Uns 170 municipis ultimen els detalls per celebrar la consulta per la independència de Catalunya aquest diumenge. Un referèndum que segons el president Zapatero, NO va enlloc. // L'ex-jutge Lluís Pascual Estevill només anirà a la presó a dormir i l'advocat Joan Piqué Vidal està en llibertat condicional. Tots dos van ser condemnats a 9 i 7 anys respectivament per extorquir empresaris els anys 90.// L'Hospital de San Joan de Déu estrena un edifici pioner a tot l'Estat per tractar a nens amb transtorns mentals. Per fer-los la vida més normal serà el menys semblant a un hospital. // El Barça i l'Espanyol escalfen motors pel derbi de demà. Guardiola es queda sense Messi, i Pochettino sense Moisés Hurtado. Laporta estudia anul·lar el dinar de directives davant l'anunci de Sánchez Llibre de NO assistir-hi.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

El president José Luis Rodríguez Zapatero assegura que la recuperació econòmmica és imminent. En la presentació de l'informe econòmic, el president ha dit que impulsarà la reforma laboral i també la del sistema de pensions.// Les noies de 16 i 17 anys no necessitaran permís dels pares per avortar, però els hauran d'informar. És un dels canvis introduits a la nova llei de l'avortament, que la setmana que vé arriba al ple del Congrés. // Els exhibidors i distribuidors de cinema proposen que 53 sales de tot catalunya projectin pel.lícules en català. És l'alternetiva a la llei que prepara la Generalitat, que segons ells els farà perdre espectadors. // Barack Obama ha rebut a Oslo el premi Nobel de la Pau. El president nord-americà ha dit que, de vegades, cal fer la guerra per aconseguir la pau, en referència al conflicte d'Afganistan. // Leo Messi es perdrà el Barça-Espanyol de dissabte al Camp Nou i és dubte per a la semifinal del Mundial de Clubs de la setmana vinent.
La venda de pisos frena la seva caiguda al 13'6% durant el tercer trimestre d'aquest any. És el nivell més baix des que va començar la crisi i suposa una lleu millora pel sector. // Els empresaris del cinema proposen crear una xarxa de 53 sales que ofereixin pel·lícules en català durant tot l'any. Estan en contra de l'avantprojecte que prepara la Generalitat, perquè consideren que només en 3 mesos perdrien 5 milions d'euros. // Per Nadal també anirem a la platja, però a veure obres com aquesta. Un pessebre fet de sorra, que aquests dies acaben de perfilar a la Pineda a Tarragona. // El Barça va anar per feina a Kíev i va remuntar el gol del Dínamo als primers minuts. Xavi i Messi marquen, però la duresa dels locals deixa l'argentí lesionat. Leo es podria perdre el derbi contra l'Espanyol.

Calma i bonança de temperatures fins demà. Durant el cap de setmana el temps canviarà: més núvols, possibilitat de precipitacions i fred d'hivern.

Els tres cooperants catalans segrestats estan bé de salut. Ho assegura l'organització terrorista Al-Qaeda en un comunicat a internet. La resta de cooperants de la caravana Barcelona Acció Solidària han tornat avui a Barcelona. // Fèlix Millet i Jordi Montull no aniran, de moment, a la presó. L'Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per la fiscalia i les acusacions particulars contra la decissió de deixar-los en llibertat. // El sector firal també nota la crisi. Moltes empreses retallen despeses i no van a les fires o hi van amb stands més petits. // Un de cada cinc adults i un de cada quatre nens és al.lèrgic. Els especialistes alerten que l'al.lèrgia és la principal causa de l'asma, i és important diagnosticar-la correctament. // El Barça es juga d'aqui a poca estona a Kiev la classificació pels vuitens de final de la Champions. Per classificar-se els val una victòria, un empat o fins i tot perdre d'un gol. Però Guardiola diu que sortiran a guanyar.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

La caravana solidària ja ha tornat a Barcelona sense els 3 segrestats, que continuen en mans d'Al Qaeda. // Fèlix Millet i Jordi Montull continuaran en llibertat. L'Audiència de Barcelona dóna la raó al jutge que porta el cas. // Desprès de 6 anys cega per una agressió amb àcid, la Karla hi torna a veure. La jove ha recuperat la visió parcial d'un ull després de quatre operacions que li han fet a l'Institut de Microcirurgia ocular de Barcelona.// Guardiola no especularà a Kíev i buscarà la victòria, tot i que li pot servir un empat o una derrota mínima. L'objectiu
Al-Qaeda del Magreb Islàmic ha reivindicat el segrest dels tres cooperants catalans a Mauritània. En un missatge de veu que ha emès la cadena àrab Al-Jazzira, un suposat portaveu del grup s'atribueix també el segrest d'un ciutadà francès a Mali. // Lluís Prenafeta també aconsegueix reunir el milió d'euros de fiança i és a punt de sortir de la presó de Brians 2. Ahir, l'altre ex-alt càrrec de Convergència i Unió condemnat pel cas Pretòria, Macià Alavedra, va pagar la seva fiança i ha passat la nit en llibertat. // El Barça vol certificar a Kiev la seva presència als vuitens de la Champions. Amb un punt els blaugrana en tenen prou, tot i que buscaran la victòria per assegurar-se el primer lloc del grup. Guardiola s'ha emportat tots els jugadors disponibles.

Tranquil.litat anticiclònica tota la setmana.

Les boires a l'interior i el sol a la resta seran els elements més destacats d'aquests dies. El fred, suportable.

Molta gent mirant però poca comprant. Els comerciants s'esforcen a fer promocions i ofertes per incentivar el consum, però les vendes NO acaben d'animar-se. Com que està fent bon temps, les botigues de roba NO estan fent gaire negoci aquests dies. // El Servei Català de Trànsit demana màxima prudència de cara a la tornada del Pont de la Puríssima. Des de divendres, a les carreteres catalanes han mort 5 persones i dues més estàn greus. // El PSC critica les absències de barons del PP a l'acte de la Constitució i culpa els populars de bloquejar la renovació del Tribunal Constitucional. Els socialistes catalans diuen NO sentir-se al.ludits per les crides a respectar el Constitucional fetes, entre d'altres, pel president del Congrés José Bono. // El Barça millora les xifres de la temporada del triplet, amb 36 punts de 42 possibles. I ho fa gràcies a l'eficàcia d'Ibrahímovic i Messi. L'argentí dedicarà aquest dissabte la Pilota d'Or a l'afició blaugrana.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

La Constitució Espanyola fa avui 31 anys pendent de si el Tribunal que la interpreta retallarà l'Estatut. El debat dels darrers mesos ha planat sobre l'acte solemne que s'ha fet al Congrés dels Diputats. El president Zapatero ha dit que NO és urgent reformar la Carta Magna. Cues fins a última hora per acomiadar Jordi Solé Tura. Més de 6 MIL persones han passat entre ahir i avui per la seva capella ardent. Aquest matí també ho han fet la vicepresidenta del Govern i el ministre de l'Interior. Gran afluència de públic en el primer festiu de la campanya de Nadal amb els comerços oberts. Les temperatures suaus d'aquesta tardor fan que alguns establiments ja ofereixin descomptes. Leo Messi condueix el Barça a una gran victòria en un camp on feia quatre anys que NO guanyava. Avui el millor futbolista del món ha recollit a París la Pilota d'Or.
Les destinacions de muntanya reben milers de visitants coincidint amb el Pont de Constitució. El Pirineu català preveu una ocupació del 80 per cent amb totes les estacions obertes. La neu, però, encara NO està en les millors condicions. França, Andorra i les grans capitals europees també atrauen força visitants. Pels aeroports catalans hi passaran aquests dies més de mig milió de persones. S'ha reforçat el personal d'informació i neteja per atendre més bé els passatgers. D'aquí un parell d'hores s'obrirà, al Palau de la Generalitat, la capella ardent amb les despulles de Jordi Solé Tura. El polític va morir ahir, als 79 anys. Li concediran, a títol pòstum, la Medalla d'Or de la Generalitat. El Palau Sant Jordi torna a ser talismà i empeny l'equip de Copa Davis cap a la victòria en els primers individuals. Avui, torn per la parella de dobles Verdasco-Feliciano.
Mor Jordi Solé Tura, un dels pares de la constitució, als 79 anys. // El president Montilla, Artur Mas, Miquel Roca Junyent i Narcís Serra destaquen la catalanitat i la lluita per la democràcia de Solé Tura. // Operació sortida del pont de la Puríssima. Mig milió de vehicles han de sortir de l'àrea metropolitana de Barcelona entre avui i demà. De moment no s'han registrat grans retencions. // Els imputats en el cas Pretòria que han declarat avui davant el jutge Baltasar Garzón han quedat en llibertat amb càrrecs. // Rafa Nadal ha donat el primer punt de la final de la copa Davis a l'equip espanyol en superar Tomas Berdych en tres sets: 7-5, 6-0 i 6-2. I en futbol, la selecció espanyola jugarà la primera fase del Mundial de Sud-àfrica contra Suïssa, Honduras i Xile.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Interroguen a l'Audiència Nacional la resta d'imputats pel cas Pretòria. Garzón ha deixat en llibertat l'ex-alcalde i l'ex-regidor de Sant Andreu de Llavaneres. // Més de mig milió de vehicles sortiran de Barcelona en el pont de la puríssima. Es preveu que hi hagi un 7% més de volum de trànsit que l'any passat. Les estacions d'esquí són la principal destinació. // Tot a punt al Palau Sant Jordi per l'inici de la final de la Copa Davis entre Espanya i la República Txeca. Obrirà el camí Rafa Nadal que, d'aquí a poc menys de dues hores, jugarà contra el número dos txec, Tomas Berdych.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.