Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- València acull el 43 congrés de la UGT. A València es debat sobre la jornada de 32 hores setmanals i la derogació de la reforma laboral

- Els museus celebren hui el seu dia amb el lema "El futur dels museus: recuperar i reimaginar"

- Per segon any consecutiu la ciutat d'Alacant es queda sense la festa de Fogueres

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- Se celebra el dia internacional dels museus amb entrada gratuïta i exposicions especials

- La UGT celebra a València el 43 congrés confederal de la UGT. Previsiblement reelegirà Pepe Álvarez com a secretari general per als pròxims 4 anys.

- Alacant anuncia que per segon any consecutiu no hi haurà fogueres

Nos acercamos al IVAM para ver la nueva instalación interactiva "24 frames" del colectivo Laboratorio de Luz que se ha inaugurado coincidiendo con el Día internacional de los museos.

Hablamos con el presidente de la Sociedad Española de Medicina Preventiva, Rafael Ortí, de la decisión que debe tomar hoy la Comisión Nacional de Salud Pública, sobre qué vacuna es mejor utilizar para administrar la segunda dosis a aquellas personas menores de 60 años, cerca de 200.000 en la Comunitat, que fueron vacunados con astrazeneca. También le preguntamos por la posibilidad de que deje de ser obligatoria la mascarilla en espacios públicos.

Hui és notícia a la Comunitat Valenciana:

- Comença la vacunació de la població entre 51 i 59 anys. Esta setmana tenen previst administrar 279.000 dosis

- En el dia internacional contra l'homofòbia, la transfòbia i la bifòbia LAMBDA insistix en la necessitat de denunciar les agressions LGTBIfòbiques

- Primer cap de setmana amb públic als estadis del Castelló, el València i el Villarreal que jugaven a casa

Hui és notícia a l'Informatiu de la Comunitat Valenciana
-S'inicia la vacunació de les persones de 51 a 59 anys amb Pfizer, Moderna i Janssen. Sanitat té previst administrar esta setmana 279.000 dosis de les quatre vacunes disponibles.
-Hui 17 de maig és el dia contra l'LGTBfòbia. El col.lectiu LAMBDA insistix en la necessitat de denunciar totes les agressions, perquè si no hi ha denúncia, no es perseguix el delicte, ni es genera estadística, i queda com si no haguera ocorregut.
-En els esports, repassem les victòries de l'Elx, València i Villarreal i la derrota del Llevant en la penúltima jornada de Lliga en Primera Divisió.