Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

NEVADA INTENSA. FEIA UNS DEU ANYS QUE NO ES VEIA TANTA NEU A PUNTS DEL BERGUEDÀ, EL RIPOLLÈS O LA GARROTXA.

DESPRÉS DE LA NEVADA. CLASSES SUSPESES A TOT EL RIPOLLÈS I CARRETERES ENCARA AFECTADES PER LA NEU I EL GEL.

LA PROPOSTA DE RAJOY. OFEREIX INVERSIONS PER CATALUNYA I DESCARTA EL REFERÈNDUM, EL CONCERT I UN NOU ESTATUT.

L'ATUR CAU AL 2016. CATALUNYA LIDERA EL DESCENS DE LA XIFRA D'ATURATS I TANCA L'ANY AMB LES MILLORS DADES DES DE 2009.

JOVE DENUNCIAT. LA GUARDIA URBANA DENUNCIA UN YOUTUBER PER HUMILIAR UN SENSE SOSTRE.

EL MADRID, ELIMINAT. EL BARÇA VOL FER VALER EL 0-1 DE L'ANADA I CLASSIFICAR-SE PER A LES SEMIS DE LA COPA.

Carles Puigdemont defensa la conferència de Brussel·les davant les crítiques de Ciutadans i PP que l'acusen de malgastar els diners i de no haver aconseguit el suport de cap autoritat rellevant. El president veu positiu poder explicar el referèndum a Europa però a la CUP no li ha agradat que doni per feta la pernanència a la UE d'una Catalunya independent.
L'altre front polític obert és el dels pressupostos, que continuen pendents de la decisió final de la CUP que dissabte ha de pronunciar-se entre donar o no suport als comptes
A Blanes, concentració dels veïns per mostrar el seu malestar per la mort de la nena de 8 anys mentre esperava a l'hospital una ambulància pediàtrica. Salut manté que es van complir els protocols previstos i el conseller Comín es defensa dient que Catalunya és l'única comunitat autònoma que té vehicles d'aquest tipus 
Principi d'acord entre sindicats i Ensenyament que podria facilitar la desconvocaòria de la vaga del 9 de febrer. El departament ha proposat augmentar en 3.500 els mestres per al curs vinent.
D'altra banda, Catalunya és, amb diferència, la comunitat autònoma on és més car fer estudis universitaris Segons l'Observatori del sistema universitari la primera matrícula pot ser fins a tres vegades més cara que en elstres comunitats. Catalunya comparteix podi amb Castella i Lleó i Madrid. Galicia i Madrid estan a la cua. 
Activat en fase de prealerta el pla Neucat per nevades a cotes baixes a moltes comarques catalanes
Aquest dimecres 34 comarques del Pirineu, la Catalunya Central i el Prelitoral i Litoral de Barcelona, estant en alerta per la possibilitat de nevades. De fet des de migdia ja neva a diversos indrets i aquesta tarda la nevada pot intensificar-se.  Trànsit demana evitar desplaçaments, sobretot de camions.
El  Barça prepara a consciència el partit de demà contra la Reial Societat a la Copa del Rei. Tot i que sortiran al Camp Nou amb un gol d'avantatge, els blaugrana no se'n refien de l'equip donostiarra. Luis Enrique veu el seus jugadors amb més gana que mai de títols, però avisa que eliminar els bascos no serà fàcil.
PEPA PLANA és una pallassa que vol remoure consciències..... fent riure i emocionar.  El seu nou espectacle, que es pot veure aquests dies a la Sala Muntaner,  va d'això.... De tocar l'espectador a través del drama dels refugiats.

 

Un centenar de personas se concentra en apoyo a la familia de la menor que murió mientras esperaba una ambulancia en Blanes

Un centenar de personas se concentra en apoyo a la familia de la menor que murió mientras esperaba una ambulancia en Blanes

Alrededor de un centenar de personas se ha concentrado este miércoles en apoyo a la familia de la menor que murió el pasado martes mientras esperaba una ambulancia en la localidad de Blanes, en Girona. Por su parte, la reacción desde la Generalitat ha llegado de la mano del conseller catalán de salud, quien ha señalado que "ninguna otra comunidad cuenta con vehículos tan especializados".

CONFERÈNCIA A BRUSSEL·LES. PUIGDEMONT DEFENSA L'ACTE DAVANT LES CRÍTIQUES DE CIUTADANS I EL PARTIT POPULAR.

HOSPITAL DE BLANES. PROTESTA DELS VEÏNS PER LA MORT D'UNA NENA MENTRE ESPERAVA UN AMBULÀNCIA A L'HOSPITAL.

INFORME COMPARATIU. CATALUNYA ÉS LA COMUNITAT ON ÉS MÉS CAR FER ESTUDIS UNIVERSITARIS.

NEVADES A COTES BAIXES. AQUESTA TARDA LA COTA ES POT SITUAR ENTRE ELS 200 I ELS 400 METRES.

LA COPA, EN JOC. EL BARÇA NO SE'N REFIA DE LA REIAL SOCIETAT TOT I L'UN A ZERO DE L'ANADA.

Puigdemont, Junqueras i Romeva preparen a aquesta hora a Brussel·les la conferència que faran aquest vespre al Parlament Europeu. L'objectiu és explicar la intenció de convocar un referèndum d'independència i el seu full de ruta. De moment, la Comissió Europea no fa cap comentari sobre l'acte ni hi ha prevista cap trobada entre els representats europeus i els de la Generalitat.
La unitat territorial és el major repte per Espanya, segons Mariano Rajoy. El president del govern ha dit que qui vulgui canviar la Constitució té els mecanismes legals per fer-ho. I ha tornat a oferir diàleg a la Generalitat posant com a límit la sobirania nacional.
La CUP analitza l'última oferta de pressupostos del govern. No hi ha reformes d'impostos, com exigien , però sí 140 milions més per ensenyament i 35 per a la futura renda garantida
Salut investiga les circumstàncies de la mort d'una nena de vuit anys a l'Hospital de Blanes mentre esperava una ambulància pediàtrica. Només n'hi ha dues a tot Catalunya, totes dues a Barcelona, i hi ha versions diferents sobre el temps que va trigar en arribar. L'hospital assegura que es van seguir els protocols establerts
Presó provisional i sense fiança per l'autor confés de la mort de dos agents rurats a Aspa, al Segrià, aquest cap de setmana. Aquest mati, després de declarar al jutjat de Lleida...el jutge ha ordenat la reconstrucció del crim al lloc dels fets.  Davant del jutge l'acusat ha admès que va disparar tres trets a les vícitmes, que no sap per què ho va fer i que està molt penedit.  El jutge també l' imputa a l'acusat un delicte d'atemptat i tenença ilícita d'armes. Si les acusacions són d'homicidi o assassinat es determinarà a mesura que avanci la instrucció.
Ivan Rakitic assegura que vol quedar-se al Barça molts anys i que el seu representant està negociant la renovació amb la directiva. El Barça vol tancar les renovacions pendents i el secretari tècnic Robert Fernández es mostra optimista respecte a la de Messi i diu que Aleix Vidal no marxarà al mercat d'hivern
Esclat d'alegria entre l'equip del curtmetatge "TIMECODE", del barceloní Juanjo Giménez, en saber que l'Acadèmia de  Hollywood l'ha nominat als Òscars  com a millor curt de ficció....
 


Puigdemont, Junqueras i Romeva preparen a aquesta hora a la seu del govern de la Generalitat a Brussel·les la conferència que faran aquest vespre al Parlament Europeu sobre la seva intenció de convocar un referèndum sobre la independència al setembre. De moment, la Comissió Europea diu que no té previst fer cap comentari sobre l'acte ni hi ha prevista cap trobada entre els representats europeus i els de la Generalitat.

A aquesta hora pendents de Lleida on s'està fent la reconstrucció de l'assassinat dels dos agents rurals. El caçador que va confessar haver-los matat ha declarat avui davant del jutge i s'està a l'espera de la decisió que prengui el magistrat. L'home ha dit que es penedia dels fets i ha insistit en que no recorda rés del que va passar.

Salut investiga les circumstàncies de la mort d'una nena de vuit anys a l'Hospital de Blanes mentre esperava una ambulància pediàtrica. Només n'hi ha dues a tot Catalunya, amb base a Barcelona, i hi ha versions diferents sobre el temps que va trigar en arribar. Segons  l'alcalde de Blanes, el conseller de salut Antoni Comín hauria afirmat que l'estat de la pacient no requeria aquest tipus d'ambulància, mentre que l'hospital assegura que es van seguir els protocols establerts.

Rakitic assegura que vol quedar-se al Barça molts anys i que el seu representant està negociant la renovació amb la directiva. El secretari tècnic Robert Fernández també es mostra optimista respecte a la de Messi i diu que Aleix Vidal no marxarà al mercat d'hivern.

Un curtmetratge català de ficció nominat als Oscars. Es tracta de "Timecode" de Juanjo Giménez, que ja va guanyar a Cannes.

 

ACTE A BRUSSEL·LES. PUIGDEMONT, JUNQUERAS I ROMEVA EXPLIQUEN LA SEVA INTENCIÓ DE CONVOCAR UN REFERÈNDUM.

DECLARACIÓ AL JUTJAT. COMPAREIX DAVANT DEL JUTGE EL CAÇADOR QUE VA CONFESSAR HAVER MATAT DOS AGENTS RURALS.

INVESTIGACIÓ OBERTA. CONFUSIÓ AL VOLTANT DE LA MORT D'UNA NENA DE 8 ANYS MENTRE ESPERAVA UNA AMBULÀNCIA A BLANES.

RENOVACIONS DEL BARÇA. RAKITIC DIU QUE VOL SEGUIR MOLT ANYS I ROBERT FERNÁNDEZ ÉS OPTIMISTA AMB MESSI.

CANDIDATS ALS OSCAR. EN UN MINUTS SABREM SI ELS CURTS CATALANS "TIMECODE" I "GRAFFITI" OPTEN A L'ESTATUETA.

  • La costa central ha viscut aquest cap de setmana un temporal com feia temps que no es veia... De fet, des de l'octubre de 2003, fa 14 anys, que no hi havia onades de fins a 8 metres a molts punts del Barcelonès i al Maresme. Una mala mar i un vent que han provocat força danys...que avui toca quantificar./ També avui han començat les tasques de neteja a Torredembarra després que les fortes onades hagin deixat amarat de sorra i algues el passeig marítim, a la platja del Baix a Mar. També l'esplanada de la parròquia de Sant Joan ha quedat coberta amb un pam de sorra, així com la zona de restaurants i carrers. Avui el temporal ha amaïnat però encara s'han registrat onades de fins a dos metres i mig. / A Girona els rius Ter i Onyar al seu pas per la ciutat, el daró per la Bisbal d'Empordà i el Ridaura per Llagostera porten cabals molt elevats i alguns punts del seu recorregut s'han desbordat. Per això, protecció civil ha fet una crida als municipis afectats perquè vigilin les lleres de rius i rieres i que hi tanquin els accessos.
  • A Lleida s'ha fet avui 5 emotius minuts de silenci per la mort dels dos agents rurals pels rets d'un caçador. Unes 200 persones s'han concentrat aquest migdia davant La Paeria per condemnar els fets. Aquesta tarda es farà el funeral pels dos agents. El presumpte autor de la mort és previst que passi demà a disposició judicial. La tragèdia no ha evitat una certa polèmica política. El delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, ha recriminat avui al conseller Jané la idoneïtat de fer en un moment com aquest les declaracions en què qüestionava els protocols de la Guàrdia Civil sobre la tinença d'armes
  • És la valoració que ha fet el ministre d'Exteriors del viatge demà de Puigdemont a Brussel·les per explicar la intenció de celebrar un referèndum d'independència. Alfonso Dastis ha aprofitat la seva participació a la reunió de la Unió pel Mediterrani, per conversar amb el president català, 24 hores abans que Puigdemont, Junqueras i Romeva celebrin una conferència a la capital europea. A la cimera , però, tots dos s'han cenyit al guió. El ministre ha demanat més implicació i diàleg davant els reptes d'Europa i Puigdemont ha ofert Catalunya com a soci compromés i terra d'acollida per als refugiats.
  • També a Barcelona, el secretari d'Estat per la Societat de la Informació i la Agenda Digital s'ha reunit avui amb l'alcaldesa Ada Colau... i ha visitat la seu de la Fundació Mobile World Capital, de cara al Congrés de Telefonia Mobil que es farà a finals de febrer...una fira, en la que col.labora també l'Estat. José Maria Lassalle ha anunciat una inversió de 3 milions d'euros per a petites empreses tecnològiques....
  • El preu de la llum continuarà pujant avui ... després de la treva del cap de setmana. Mentrestant, els afectats per clàusules sol abusives JA poden demanar als bancs que els tornin les quantitats que els han cobrat indegudament
  • Exclusiva que us avança Televisió Espanyola. Mossos i Policia Nacional han desarticulat un grup organitzat dedicat a robatoris fent explotar els caixers automàtics amb un sofisticat sistema químic.. Feia anys que actuaven a tot Catalunya i que la policia els hi anava al darrera.
  • Bon partit del Barça ahir al camp de l'Eibar, que li permet mantenir el to positiu de les últimes setmanes.
  • Tres anys després del seu últim disc, Els Amics de Les Arts reapareixen amb un avanç del que serà el seu nou treball que es publicarà el mes vinent. "Un estrany poder", que és el nom del nou disc, obre un nova etapa en la trajectòria del grup.... amb un canvi de discogràfica i un nou productor que ha treballat amb molts artitses internacionals.

Día de duelo en Cataluña y minutos de silencio en Alcoletge y Soses , los pueblos de los dos agentes que murieron tras recibir los disparos de un cazador en un coto de Aspa, Lleida. El detenido, un hombre de 28 años, declaró a los Mossos haber realizado los disparos, y asegura ahora que no sabe por qué disparó y no recuerda nada de lo sucedido.