Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Los Mossos buscan a cinco personas que intentaron robar ayer por la tarde en el Alcampo de Sant Boi de Llobregat (Barcelona), que se encontraba lleno de cliente a esas horas, y al detener a una de ellas, sus compinches estrellaron su coche contra la puerta del establecimiento y así pudieron huir. Según han informado hoy a Efe los Mossos d'Esquadra, los hechos tuvieron lugar hacia las 20 horas en el Alcampo de Sant Boi de Llobregat, y provocaron heridas leves, por contusiones y cuadros de ansiedad, a doce personas, de las que un niño fue atendido en el Hospital Sant Joan de Déu de Esplugues de Llobregat y otras tres, en el de Sant Boi.

"Els pastorets" és l'obra de teatre més interpretada a Catalunya. La versió més famosa és la de Josep Maria Folch i Torres. La primera representació es va fer el 24 de desembre de 1916, per tant aquest any 2016 es celebra el centenari. Avui a l'entrevista en parlem amb Ramon Folch i Camarasa, l'únic fill viu de l'escriptor.

En Cataluña, este domingo se celebra una nueva votación de los miembros de La CUP para saber si apoyan o no la investidura de Artur Más como presidente de la Generalitat. Hoy se reúne el consejo político y del grupo de acción parlamentaria para fijar la posición oficial.

La incertidumbre política, generada por las dificultades para cerrar pactos, marca el inicio de un año en el que podrían repetirse elecciones. En Cataluña, todo depende de la CUP que el domingo decidirá si apoya o no a Mas.. Tampoco está claro el escenario a nivel nacional. Ni Rajoy ni Sánchez tienen asegurada su investidura.. y ya se especula con una posible repetición de comicios en mayo o junio.

Un taxi siempre guarda muchas historias, pero el taxi en el que nos subimos en esta ocasión guarda más que muchos otros porque es el decano de la flota barcelonesa. Hablamos con su conductorAntonio Carmona (31/12/15).

  • Al 2015 li queden 10 hores de vida. A mitjanit donarem la benvinguda a l'any nou i ho farem aquest any amb dispositius de màxima seguretat a les zones on es convoquin celebracions multitudinàries. A Barcelona l'epicentre serà l'Avinguda Maria Cristina on hi ha un dispisotiu de seguretat especial. A més, els Mossos han desplegat a Barcelona 230 agents especialitzats en l'amenaça terrorista
  • I l'any ha acabat amb un petit ensurt BETA A quarts de nou molts catlans han vist com una bola de foc creuava el cel. Es tracta d'un bòlid, una roca que s'ha desintegrat al entrar en contacte amb l'atmòsfera. Un fenomen més habitual del que ens pensem. Esperem que sigui un senyat de bona sort pel 2016
  • Crida d'Artur Mas a la CUP a assumir decisions i afavorir l'entesa, el mateix dia que els anticapitalistes anunciaven que redueixen la votacio a un MAS o MARÇ, les eleccions automàtiques. En el discurs de cap d'any, el president en funcions apressava la CUP, queda poc temps els deia, i alhora els picava l'ullet afirmant que és sensible amb la pobresa o l'atur./ L'oposició en tromba li ha dedicat crítiques, per no haver parlat de la corrupció , i perquè creuen que va fer un discurs més de candidat que de president.
  • Final d'any complicat per la família Pujol. El jutge de l'Audiència Nacional, Javier de la Mata, ha citat l'expresident i la seva dona, Marta Ferrussola, a declarar com a investigats per un presumpte delicte continuat de blanqueig de capitals.
  • Per la majoria de ciutadans, l'any nou arriba amb canvis per la nostra butxaca. S'acabarà d'aplicar la rebeixa d'impostos que es va començar a aplicar aquest any i, a més, alguns serveis baixen de preu.
  • Parlem ja del gran tema del día: el comiat del 2015 i la benvinguda al 2016. Aquest any les g rans ciutats viuran celebracions mulititudinaris condicionades per la seguretat. A Barcelona tot a punt per l'espectacle de l'Avinguda María Cristinta de Montjuïc. / Fa pocs minuts hem conegut el número guanyador de la Grossa de Cap d'Any. Ha estat el 11168 que s'ha venut a la Roca del Vallès i també ha través d'internet
  • El Barça acaba l'any com a líder de la lliga amb els mateixos punts que lÀtlètic de Madrid, però amb un partit menys. Ahir van guanyar al Betis per 4 a 0 en un partit on hi va haver polèmica arbitral, i un nou récord de gols, el de 180 en un any natural. Gols que els han servit per guanyar 5 títols./ L'Espanyol també s'ha entrenat aquest matí només arribar de Sevilla per preparar el partit de dissabte./Doncs precisament l'àrbitre del derbi de dissabte entre Barça i Espanyol va ser ahir el protagonista al Santiago Bernabeu... El col·legiat González González va pitar dos penals inexistents a favor del Madrid i va encendre els ànims a la banqueta de la Reial Societat./En bàsquet, el Reial Madrid va guanyar "in extremis" el Brose Baskets alemany en el debut al Top 16 de l'Eurolliga
  • DESPLEGAMENT POLICIAL: LA BENVINGUDA AL 2016 MARCADA PER LES MESURES DE SEGURETAT A LES GRANS CELEBRACIONS
  • PREPARANT LA FESTA: AVUI JORNADA DE COMPRES D'ÚLTIMA HORA I MOLTA ACTIVITAT ALS MERCATS
  • DISCURS ARTUR MAS: L'OPOSICIÓ CRITICA QUE DEMANÉS EL SUPORT A LA CUP I QUE NO PARLÉS DE CORRUPCIÓ
  • SEGUEIX LÍDER DE LA LLIGA: EL BARÇA TANCA EL 2015 AMB EL RÈCORD DE GOLS DESPRÉS DEL 4 A 0 AMB EL BETIS
  • ENSURT A PRIMERA HORA: UN BÒLID HA CREUAT EL CEL I S'HA POGUT VEURE DESDE MOLTS PUNTS DE CATALUNYA

El juez de la Audiencia Nacional José de la Mata ha citado para el 10 de febrero al expresidente catalán Jordi Pujol y a su mujer Marta Ferrusola como imputados por un delito de blanqueo de capitales y a su hijo mayor, Jordi Pujol Ferrusola, le ha llamado a declarar al día siguiente. El expresidente catalán y su mujer están llamados a declarar, respectivamente, a las 10:00 y a las 11:30 horas del próximo 10 de febrero, según el auto al que ha tenido acceso RTVE. De la Mata ha adoptado esta decisión tras aceptar la competencia de la causa de la que se inhibió el pasado 4 de diciembre el juzgado de instrucción 31 de Barcelona, en la que estaban ya imputados el matrimonio y cuatro de sus siete hijos, Jordi, Marta, Mireia y Pere.