Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

 

REFORMA DEL TC. EL PP VOL QUE EL CONSTITUCIONAL PUGUI SANCIONAR A QUI INCOMPLEIXI LES SEVES SENTÈNCIES.

MERKEL I CATALUNYA. LA CANCELLERA DEMANA QUE ES COMPLEIXI LA LEGALITAT I ELS TRACTATS DE LA UE.

INVESTIGACIÓ CDC. EL MUNDO PUBLICA EL DOCUMENT EN QUE ES FIXARIEN LES COMISSIONS QUE TEYCO HAURIA PAGAT AL PARTIT.

CRISI REFUGIATS. BARCELONA CREARÀ UN REGISTRE DE FAMÍLIES DISPOSADES A ACOLLIR REFUGIATS.

MERCAT SURREALISTA. FINALMENT DAVID DE GEA NO FITXA PEL R.MADRID PERQUÈ EL TRASPÀS ES VA FER FORA DE TERMINI.

A Catalunya seguim pendents de les conseqüències dels registres policials a la seu de Convergència i la seva fundació Catdem. Avui, després de la primera reunio de la direcció del partit, Josep Rull ha dit que Mas respondrà a les preguntes que li facin a la compareixença ja prevista al Parlament per aquest dimecres 

Socialistes, PP, Iniciativa i Ciutadans no confien de tot en la voluntat d'Artur Mas i han registrat una petició per tal que s'ampli l'ordre del dia de la compareixença prevista per dimecres i hi hagi un apartat exclusiu pels dubtes sobre les comissions del 3 per cent. En tot cas demanen a Esquerra Republicana i als membres de Junts pel si a que se sumin a la petició d'explicacions...

COLAU NO ANIRÀ A LA DIADA

LA ALCALDESSA CONSIDERA ELECTORALISTA LA CONVOCATORIA DE LA MANIFESTACIÓ

Per Colau   la convocatoria  fa refrència explicíta a les eleccions del 27S  i diu que això li impedeix d'assistir hi en el seu paper institucional. L'alcaldessa també ha confirmat que la seva formació, Barcelona en Comú, s'bastindrà en la votació perquè Barcelona formi part de l'AMI. Això, de fet impedeix lpadhesióa utomàtica perquè CiU, ERC i la CUP que han convvat el debat no sum,en majoria absoluta.  Per Colau, la votació té finalitats electoralistes. 

ACCIDENTS A CATALUNYA

LA MORTALITAT A LES CARRETERES AUGMENTA UN 19% DES DE GENER

'última, anit, a la C-16 a Casserres, on dos turismes han xocat frontalment. Una altra persona va perdre la vida dissabte al vespre a la C-31 a Palamós. Amb aquestes ja són 113 les persones que han mort a les carreteres catalanes aquest any. El Servei Català de Trànsit, es continua insistint en la importància de no fer servir el mòbil ni cap altre dispositiu electrònic mentre es condueix.  

ESPANYOL 

ELS DE SERGIO ANALITZEN LA DERROTA AL MADRIGAL I JA PENSEN EN LA VISITA DEL R.MADRID DEL DIA 12

Setmana sense lliga. El Barça notará la marxa dels interncionals i aquesta matí, l'Espanyol ha tornat a l'activitat per mirar de deixar enrera la derrota de divendres al Madrigal contra el Vila-real per 3 a 1. 

COPA CATALUNYA 

EL BARÇA NO PERDONA L'ESPANYOL I REVAL·LIDA EL TÍTOL A VILASSAR DE MAR

El Barça reval·lidava així el títol. És la sisena Copa Catalunya que guanya l'equip blaugrana.

TEMPORADA ALTA 2015

EL FESTIVAL OFERIRÀ 110 ESPECTACELS DEL 2 D'OCTUBRE AL 8 DE DESEMBRE

Entre els espectacles coproduits pel festival hi destaca l'estrena del muntatge de circ Bèsties, de la companyia francesa Baro d'Evel. Entre el 2 d'octubre i el 8 de desembre, a 10 poblacions i 30 escenaris si exhibiran més d'un centenar de propostes de Teatre, dansa i música, amb una aposta per la producció pròpia. Més noticies en català a La 2, als voltnts de 7. 

Escépticos con Convergència y la intención de Mas de dar explicaciones, los grupos de la oposición han blindado sus intenciones, y han registrado en el Parlament la petición formal para que hable sobre las presuntas comisiones ilegales.

 

Artur Mas respondrà aquest dimecres al Parlament a totes les preguntes que se li facin sobre es registrse que divendres la Guardia Civil i la fiscalia van fer a la seu de Convergència i de la fundació Catdem dins d'una investigació sobre el cobrament de comissión il.legals per part del partit.  Respon així a les peticions que PSC, PP, Iniciativa i Ciutadns han registrat aquest matí al Parlament per tal que s'ampli l'ordre del dia de la compareixença d'Artur Mas de dimecresi no només parli parli de la convocatòria del 27 S sino, sobretot, del registres. I avui ho ha confirmat. Ada Colau no participarà a la manifestació del 11 de setembre.

Aquest que esteu veient és el concessionari d'on va sortir la furgoneta localitzada dissabte a Austria amb 26 refugiats a l'interior, tres dels quals menors que estaven amb problemes de deshidratació i asfíxia. La policia ha detingut al conductor i ara investiguen l'origen del vehicle. Desde 2008 diuen que no en saben res.

Dia 31 d'agost, entre avui i demà molts tornen a la feina després de les vacances. Tot i que mols experts insisteixen en que no existeix com a patologia si que es calcula que un trenta per cent dels espanyols patim la síndrome postvacances.

Dia de descans a Can Barça en plena diàspora d'internacionals. Avui es tanca el mercat de fitxatges amb un Reial Madrid que pretèn incorporar el porter del Manchester United, David de Gea. Tot plegat, en una lliga que dominen Barça, Atlètic de Madrid, Celta... i Eibar.

 

INVESTIGACIÓ CDC. ARTUR MAS PARLARÀ DELS ESCORCOLLS A LA SEU A LA COMPAREIXENÇA DE DIMECRES AL PARLAMENT.

INVESTIGACIÓ OBERTA. LA FURGONETA LOCALITZADA A AUSTRIA AMB 26 REFUGIATS VA SER VENUDA A TORTOSA.

SÍNDROME POSTVACANCES. ES CALCULA QUE UN 30% DELS TREBALLADORS LA PATEIXEN QUAN HAN DE TORNAR A A LA FEINA.

SETMANA DE SELECCIONS. DIÀSPORA D'INTERNACIONALS A CAN BARÇA EL R.MADRID ACCELERA EL FITXATGE DEL PORTER DE GEA.

El presidente del Gobierno, Mariano Rajoy, ha vuelto a subrayar este domingo, ante las elecciones catalanas del 27S, que seguirá defendiendo la unidad de España y la soberanía nacional, y ha hecho una advertencia: "No vamos a dejar que nadie convierta a españoles en extranjeros".

Según ha podido saber TVE, la fiscalía se habría incautado de documentos destruidos de la empresa TEYCO durante el registro en la sede de CDC, documentos que tendrían que ser reconstruidos ahora. Los registros en la sede de CDC y la Fundación Catdem por presunto cobro de comisiones ilegales están marcando la precampaña electoral del 27-S. Oriol Junqueras, el líder de ERC y que comparte la lista independentista con Artur Mas, ha señalado esta mañana que Convergencia debe demostrar con hechos su compromiso contra la corrupción. PP, PSOE y Ciudadanos han pedido explicaciones al presidente de la Generalitat. Y desde Unió solicitan respeto para la presunción de inocencia y también para la libertad de las actuaciones judiciales.

La Guardia Civil y la Fiscalía Anticorrupción registran la sede de Convergència. Casi ocho horas llevan buscando indicios de delitos contra la Administración Pública, blanqueo y cohecho. Tambien se han realizado registros en la fundacion del partido que preside Artur Mas, Catdem, y en cuatro ayuntamientos gobernados por CDC. La Fiscalía Anticorrupción ha reunido indicios sólidos sobre el pago de comisiones ilegales en Cataluña. 

BARCELONA ESCORCOLL A CDC

LA GUARDIA CIVIL CONTINUA DINS LA SEU DE CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA

A Catalunya seguim molt pendentes de l'operaicó de la Guardia Civil i la fiscalia anticorrupció contra el presumpte finançament il.legal de Convergència Democràtica. S'han fet diversos registre arreu de Catalunya. El més destacat a la seu del partit

MÉS REACCIONS

ELS CANDIDATS DEMANEN EXPLICACIONS I CRITIQUEN LA LLISTA DE JUNTS PEL SI

L'operació arriba en plena precampanya. El cap de llista de Junts pel si, on hi ha convergència, ha demanat que s'aclareixi el cas i que si cal es depurin responsabllitats

BARÇA 

LUIS ENRIQUE RECUPERA BUSQUETS I NEYMAR I NO SE'N REFIA DEL MÀLAGA, INVICTE L'ANY PASSAT CONTRA EL BARÇA

El Barça aparca la Champions i els reconeixements individuals i centra la seva atenció a l'estrena de la lliga al Camp Nou. 

ANDRÉ I DORINE

ARRIBA AL POLIORAMA EL 5 DE SETEMBRE DESPRÉS DE MÉS DE 5 ANYS DE GIRA PER 25 PAÏSOS

El teatre Poliorama arrenca la nova programació amb André i Dorine, una comèdia sobre l'alzheimer que ha triomfat a més de 23 països. Andre i Doriné son dos avis que viuen una vida monòtona... fins que una malaltia, l'alzheimer devorador de records i identitats, trenca la rutina...