Enlaces accesibilidad

Eduard Farelo, pare de Bad Gyal: "A casa té un espai on pot ser ella mateixa"

Per

Farem el que podrem - La comunicació

Eduard Farelo és actor de professió i també pare. En concret té quatre filles i un fill: l'Alba, la Paula, el Bruno, l'Irma i la Greta. De paternitat en sap molt, ja que criar a cinc fills ha estat tot un repte, però considera que ha sigut complicat trobar espais per parlar de manera individual amb cadascun d'ells. "M'hauria encantat poder dedicar-los més temps de manera individual", confessa a 'Farem el que podrem'.

Tot i això, al programa presentat per Gemma Nierga, Farelo es mostra orgullós perquè encara que els seus fills ja són grans, hi ha un diàleg sincer i obert amb cadascun d'ells. "Tot i que siguem adults continuem necessitant aquesta comunicació", apunta.

La relació de Bad Gyal amb els seus pares

El pare de la famosa cantant Bad Gyal assegura que encara que aquesta tingui quasi 30 anys, es preocupa contínuament per ella. "Em preocupa el seu estat anímic, si li van bé les coses i fins i tot si ha perdut un vol", explica.

Malgrat tenir ara un tipus de vida molt diferent de la “convencional”, els seus pares volen continuar sent un refugi per a ella: "Volem que a casa tingui un espai de confiança on no es trobi jutjada i pugui ser ella mateixa".

Bad Gyal

Bad Gyal

Aprendre a escoltar

Els pares estan acostumats a fer d'emissors i poc de receptors. De vegades la gran dificultat per ells és aprendre a escoltar. L'actor assegura que s'han de reinventar i adaptar-se una mica a la generació que viuen els fills. "Nosaltres som el reflex d'allò que vam viure amb els nostres pares", assegura. De fet, explica una anècdota amb la seva filla Irma al programa. Aquesta també canta i quan va presentar una nova cançó davant de tothom va recordar una conversa que havia tingut amb el seu pare. "Jo ni me'n recordava, però per ella allò va ser molt important", relata l'actor.

La comunicació oberta i efectiva és la base de qualsevol relació sòlida, especialment en l'àmbit familiar. Per a enfortir els llaços entre pares fills, és essencial establir canals de comunicació que promoguin la comprensió i el respecte.