Enlaces accesibilidad

Formentera Lady, protagonitzada per José Sacristán, ja a RTVE Play Catalunya

  • 'Formentera Lady', dirigida per Pau Durà i interpretada per José Sacristán, disponible en català
  • Samuel viu com un hippie a l'illa de Formentera fins que s'ha de quedar a càrrec del seu net

Per

El Cinema de La 2 - Formentera Lady

'Formentera Lady', una pel·lícula dirigida per Pau Durà l'any 2018, arriba a RTVE Play en català! Un commovedor relat crepuscular que parla de desacords generacionals, però també de llibertat, compromís i segones oportunitats, ja està disponible a la plataforma gratuïta, només cal que et subscriguis.

Samuel (José Sacristán), viu com un hippie a l'illa de Formentera des de la dècada dels setanta. La seva llibertat i tranquil·litat es veuen pertorbades quan apareix la seva filla Anna (Nora Navas) al costat del seu fill Marco. Samuel haurà de quedar-se a càrrec del nen… I aprendrà a fer alguna cosa que mai va fer abans: cuidar algú.

Òpera prima

L'alacantí Pau Durà, reconegut actor en sèries com a Crematorio, El Príncipe o Merlí, participa en el programa 'Versión Española' moderat per Cayetana Guillén Cuervo. Aquest ha dirigit també teatre, televisió i diversos curtmetratges.

A 'Formentera Lady', el seu primer llargmetratge com a director, parla de paternitat, llibertat, compromís i nostàlgia a través de Samuel, un músic que creu estar a la volta de tot i al qual dona vida l'extraordinari José Sacristán. Al costat d'ell actors com Nora Navas, el català Jordi Sánchez, Nuria Mencía, Ferrán Rañé i Sandro Ballesteros.

José Sacristán protagonitza 'Lady Formentera'

José Sacristán a 'Lady Formentera'

Nou llargmetratge de Pau Durà

Pau Durà torna enguany als cinemes i és que el pròxim 5 d'abril s'estrena 'Pájaros', una divertida roadmovie magistralment interpretada per Javier Gutiérrez i Luis Zahera. Aquest últim es va alçar amb la Biznaga de Plata a la Millor Interpretació Masculina en la recent edició del Festival de Cinema de Màlaga.