Enlaces accesibilidad
Empresa

La història d'amor d'Ainhoa Grandes i Leopoldo Rodés: "Va ser el període més feliç de la meva vida"

  • La parella va estar casada durant 15 anys fins que un accident de trànsit els va separar
  • Es van conèixer a la Fundació MACBA i van començar a sortir tot i portar-se 23 anys de diferència

Per

Noms Propis - Ainhoa Grandes, presidenta fundació MACBA

És la presidenta de la Fundació MACBA i té un currículum molt extens. Ainhoa Grandes és una dona empoderada que no ha parat de treballar des de ben jove. Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, visita ‘Noms Propis’ per parlar de la seva trajectòria personal i també personal.

Una història d'amor basada en la profunda admiració

La seva història d’amor amb Leopoldo Rodés, advocat i empresari, va marcar la seva vida. Va ser treballant al MACBA (Museu D’Art Contemporani de Barcelona) on el va conèixer. Ella tenia 34 anys i era la directora executiva, ell 57 i n’era el president de la fundació. Van començar ha sortit i tot i la gran diferència d’edat que hi havia entre ells, 23 anys, es van casar. Van estar junts quasi 15 anys. Un període de la seva vida que descriu com a: “molt feliç”, però que es va veure truncat per la seva mort en un tràgic accident de trànsit. El sinistre es va produir l’any 2015 quan l’empresari tenia 80 anys. El cotxe en què anava de copilot va xocar amb un camió a l’AP7 al seu pas per Aiguaviva (Gironès).

Va ser el període més feliç de la meva vida

"Vaig aprendre moltíssim, vaig tenir experiències increïbles, va ser un matrimoni fantàstic, de molt bona convivència, amb moltes converses i riures", diu mentre conversa amb Anna Cler.

L'empresària assegura que desmunta la teoria de què no es poden tenir relacions amb tanta diferència d’edat. "Quan vius amb una persona a qui admires i respectes, amb una convivència molt fàcil i amb qui tens coses en comú, al final t’oblides de l’edat", assegura Grandes. Tot i que diu comprendre que per la gent pogués semblar sorprenent, mai li ha donat gaire importància al tema.

Ainhoa Grandes i Leopoldo Rodés

Ainhoa Grandes i Leopoldo Rodés

Amb 57 anys ja té un recorregut professional enorme i assegura que el seu marit: “Em va ensenyar a ser jo mateixa, a tenir força i seguretat".

Actualment, té una altra parella amb qui s'ha casat i ha trobat de nou la felicitat. Entre d'altres, és consellera de l'empresa immobiliària Renta Corporación, presidenta de la Comissió d'Auditoria, membre de la Comissió de nomenaments i sènior advisor en banca d'inversió.