Enlaces accesibilidad
Loteria Nadal 2022

El que hem rascat del quart i cinquens premi de la Loteria de Nadal

Per
El quart i els 4 cinquens premis de la Loteria de Nadal que han esquitxat Catalunya
El quart i els 4 cinquens premis de la Loteria de Nadal que han esquitxat Catalunya

Catalunya s'ha endut un pessic del quart i 4 dels cinquens del sorteig extraordinari de la Lotería de Navidad d'aquest 2022.

Alegria a un bar d'Esplugues

Un dels quarts ha volgut repartir sort a casa nostra, concretament el número 25.296. 15 sèries s'han venut a Esplugues de Llobregat, una al centre comercial de Les Arenes de Barcelona, i un altre a l'Hospitalet del Llobregat.

El 25.296 deixa tres milions a Esplugues del Llobregat | Lourdes Gata

L'alegria s'ha desfermat a l'administració número 4 d'Esplugues de Llobregat (Barcelona). 'El ninot de la sort' ha venut 15 sèries d'aquest número en un bar del municipi, regant-lo amb un total de 3 milions d'euros, i el propietari de l'administració, Josep Farré, ha explicat que quan l'ha trucat l'amo del bar "no s'ho creia".

Està dotat amb 200.000 la sèrie, és a dir, 1.000 euros per euro jugat. La rifa de Nadal ha deixat 156.892.000 euros a Catalunya, incloent la grossa i el segon premi.

165 sèries d'un cinquè a la plaça Urquinaona

El número 79.138 ha estat agraciat amb un cinquè premi del sorteig. S'han venut 165 del total de 180 sèries a l'administració de loteria de la plaça Urquinaona de Barcelona, i als carrers Dante i Fontcoberta, també de la capital catalana. Està dotat amb 60.000 la sèrie, és a dir 300 euros per euro jugat.

Un altre quart cinquè premi ha anat a parar al 38.454. Ha estat venut a Tarragona amb 120 sèries, en total 7,2 milions. També s'han venut 30 sèries a Nava (Astúries) i 20 a Santurtzi (Viscaya). Està dotat amb 60.000 la sèrie, és a dir 300 euros per euro jugat.

Un altre cinquè ha estat el número 87.092. S'ha venut al carrer Rosselló de Barcelona, a banda de Palma de Mallorca, Madrid i Pontevedra. Està dotat amb 60.000 la sèrie, és a dir 300 euros per euro jugat.

Com comprovar el teu número?

Un cop acabat el Sorteig de "El Gordo" podràs comprovar el teu dècim de Loteria de Nadal 2022 en el comprovador de premis d'RTVE actualitzat en temps real.

El seu ús és senzill: només has d'escriure el número del teu dècim i seleccionar la quantitat jugada. Llavors es desplegarà un llistat amb informació sobre tots els premis assignats al bitllet.

Per a l'assignació oficial de premis, no obstant això, només serà vàlid el contingut del Sistema Informàtic Central de Loteries i Apostes de l'Estat.

Els premiats podran cobrar els seus dècims de la Grossa en les entitats financeres autoritzades, la llista de les quals es troba disponible en els punts de venda de Loteries i en la pàgina web oficial. I podran fer-ho fins al 22 de març de 2023, ja que el dret al cobrament dels premis de Loteria de Nadal caduc al cap de tres mesos, comptats a partir de l'endemà de la celebració del sorteig.