Enlaces accesibilidad
L'aigua del mar entre els 17 i 23 ºC

El Temps - Les platges a Catalunya aquest cap de setmana

  • Cap de setmana de calor intensa amb temperatures de 27/31 ºC a la costa, sol, núvols prims i possibilitat de boires marítimes
  • La temperatura de l'aigua està entre els 17 i els 23 ºC, més càlida com més al sud, hi haurà bon onatge i vent de garbí a la Costa Brava.

Per

Platja de Llafranc (Miquel Galceran)
Platja de Llafranc (Miquel Galceran)

Les altes temperatures previstes pel cap de setmana convidaran a anar a banyar-se a la platja. Ara bé, en quin estat trobarem el mar i quina serà la temperatura de l'aigua? Reprenem doncs la secció de l’estat de les platges pel cap de setmana fent un recorregut per tota la costa catalana.

  • Al Delta de l’Ebre i la Costa Daurada, on s’espera un cap de setmana de sol enterbolit per núvols prims i amb bancs de boira sobretot al matí i de nou al vespre que poden fer la guitza. Mar tranquil·la i la temperatura de l’aigua de 22 a 23 ºC.
  • A la Costa Central també s’espera un temps molt tranquil i calorós, sobretot diumenge, amb domini del sol, alguns núvols baixos matinals a primeres i últimes hores del dia. Quan faci sol, caldrà protegir-se de l’elevat índex ultraviolat. Aquí també amb poc onatge i una temperatura de l’aigua de 20/21 ºC.
  • I finalment a la Costa Brava, cap de setmana de calor, sobretot diumenge. Sol, núvols prims i boirines matinals. El vent bufarà de garbí, localment moderat, el que podria aixecar onades superiors al metre d’alçària. Aquí la temperatura de l’aigua una mica més fresqueta, entre els 17 i els 19 ºC, però s’agrairà amb la calor que farà. De fet, durant el dia es fregaran o superaran els 30 ºC.