Enlaces accesibilidad
Moda

Ana Murillas, l'estilista d'artistes com Bad Gyal

  • Des de fa més de 20 anys, l’estilista Ana Murillas ha creat imatges icòniques per Vogue, Harper's Bazzar o The New York Times
  • També ha vestit a artistes com Bad Gyal, Nathy Peluso, Rosalía o C.Tangana
  • Pots veure el reportatge de 'Punts de vista' al canal de YouTube de RTVE Catalunya

Per

L'estilista Ana Murillas a 'Punts de vista'
L'estilista Ana Murillas a 'Punts de vista'

Tot i que va estudiar Dret, l’estilista Ana Murillas després d’acabar la carrera tenia clar que volia dedicar tota la seva vida a la seva passió: la moda. Des de fa més de 20 anys ha creat imatges icòniques per Vogue, Harper’s Bazzar o The New York Times. També ha vestit a celebritats com Bad Gyal, C.Tangana, Nathy Peluso o Rosalía al videoclip de ‘Milionària’. “Vestir artistes m’encanta perquè em dona molta llibertat per fer looks ben forts”, explica Murillas a ‘Punts de Vista’.

Vestir artistes m’encanta perquè em dona molta llibertat per fer looks ben forts

L’estilista reconeix que ha d’evolucionar molt de pressa perquè la velocitat de la moda és frenètica: “Has d’estar molt al dia de què està passant i anar amb el flow. ” A més, ha de tenir en compte les característiques de cada personatge. “Són persones que tenen la seva identitat i has de pensar bé en qui és aquella persona, què li queda bé, el tipus de música que fa, a qui va dirigida i d’acord amb això treballes en una direcció sempre amb el teu punt de vista”, assegura.

Creativitat i reciclatge

Vestir artistes és una manera de deixar anar tota la seva creativitat. Ana Murillas aposta per reciclar roba - li agrada molt el mercat de segona mà - i per l’upcyling, que és la tendència de crear productes nous amb materials d’objectes reciclats.