Enlaces accesibilidad
Treball de resistència

Cardio HIIT amb Cesc Escolà i Víctor Tomàs

  • En Cesc Escolà entrevista al llegendari exjugador d'handbol del Barça, Víctor Tomàs
  • L'entrenament d'avui es centra en una rutina de cardio HIIT
  • Cada dilluns a les 8 del matí, un nou programa a RTVE Play

Per
Fitmés - Cardio HIIT amb Cesc Escolà i Víctor Tomàs

Aquesta setmana a Fitmés, en Cesc Escolà obre les portes del programa al llegendari exjugador d'handbol del Barça, Víctor Tomàs. Tots dos duen a terme l'habitual escalfament progressiu abans de començar l'entrenament d'avui: una rutina de cardio HIIT amb l'objectiu de millorar la capacitat cardiovascular i treballar la resistència!

Dilluns 28 Programa 12

Taula d'entrenament
Benefici corporal Temps Tipus d'exercici
Treball cardiovascular, força de cames 4 min. Planxa, power lunge, salts laterals
Core abdominal 4 min. Patada lateral, planxa
Augment de pulsacions 4 min. Desplaçament lateral, skipping

L'entrenament

Al primer bloc d'avui, farem dos exercicis i els repetirem dues vegades! Comencem saltant mentre obrim i tanquem cames, cosa que alternarem amb baixar i fer power lunge. Passem a fer una planxa i tornar a pujar, i repetim tot això durant 45 segons, combinant treball cardiovascular amb força de cames!

Després de 15 segons de descans, passem al segon exercici, on farem salts laterals amb l'objectiu de mantenir l'esquena sempre alineada! Flexionem el genoll i anem buscant espai.

Tot seguit, repetim aquestes dues rondes per tancar el bloc inicial, augmentant la intensitat de ser possible!

Al segon bloc farem exercicis cardiovasculars per activar el core abdominal. Saltem, baixem i fem una patada lateral, i ho anem repetint durant els 45 segons!

A continuació, ens posem cara a cara i fem treball abdominal, i anem caminant amb les mans i xocant-les en parella sense moure el gluti. Tanquem el bloc repetint les dues activitats mentre pugem l'intensitat!

Per últim, dedicarem el darrer bloc d'avui a posar al límit les nostres capacitats i augmentar les pulsacions! Comencem fent un desplaçament lateral amb coordinació, passant de costat a costat durant 45 segons. Seguim amb skipping, alternant cames i apretant fort l'abdomen mentre elevem al màxim els genolls!

Repetim els dos exercicis augmentant la seva intensitat i acabem, com és habitual, fent estiraments per evitar lesions i molèsties articulars.

Repte #Fitmés

Mentre espereu el programa de la setmana que ve, on tindrem com a convidada a l'actriu, presentadora i model Elsa Anka; no oblideu entrar a les xarxes del Cesc, on podreu fer el seu repte semanal i compartir-lo amb el hashtag #fitmés. Fins aviat!