Enlaces accesibilidad
Teatre

Judit Martín, una actriu a la recerca del fracàs

  • Judit Martín presenta l'espectacle 'Not talent', que es pot veure mensualment al teatre Poliorama
  • L'espectacle reivindica la mediocritat i el fracàs artístic amb la improvisació com a fil conductor
  • L'actriu és una de les col·laboradores habituals del programa 'Punts de vista'

Per
Punts de vista - Les perles culturals de la Judit Martín i la seva obra de teatre "Not Talent"

Amb talent o sense, del que tenim ganes ara mateix és de riure. I d'això no en falta a l'espectacle 'Not talent' de la Judit Martín. L'actriu n'ha parlat amb la Tània Sarrias al programa 'Punts de vista' de La 2. I és que en temps de pandèmia, la comèdia és la millor medicina.

Judit Martin, que col·labora habitualment al programa ‘Punts de vista’, ha aprofitat l'ocasió per presentar el seu espectacle 'Not Talent' que es pot veure el primer divendres de cada mes. Amb totes les entrades exhaurides per la propera actuació del mes de febrer, l'espectacle té altes dosis d'improvisació i d'interacció amb el públic.

La Judit compta en aquesta ocasió amb la col·laboració d'Emma Bassas, amb qui té el duet còmic DeJabugo. Les dues actrius ofereixen a 'Not talent' una hilarant perspectiva sobre el talent, en un show que celebra el fracàs. Tots aquells que vulguin conèixer les claus per triomfar sense talent, aquest és el seu espectacle!

La Judit Martín viu un moment molt dolç en l'àmbit professional

L'actriu visitava aquesta setmana el programa 'Punts de vista' amb la seva secció de perles culturals. Després d'il·lustrar a la Tània Sarrias sobre el peculiar univers dels extraterrestres, la presentadora aprofitava l'ocasió per conèixer alguns detalls de l'espectacle que protagonitza actualment la Judit Martín al teatre Poliorama.

La Judit Martín col·labora amb 'Punts de vista' des de l'any 2019, on participa en una secció molt celebrada on s'encarrega de buscar perles culturals. En els seus inicis en el programa feia una recerca a les xarxes de material molt original.

L'actriu Judit Martín s'estrena com a col.laboradora en el programa "Punts de vista". En cada capítol s'encarregarà de buscar material original a les xarxes.

Anteriorment a 'Punts de Vista', ja havíem pogut veure la faceta televisiva de la Judit Martín al "Programa Inesperat' de RTVE Catalunya. En aquella ocasió realitzava entrevistes molt esbojarrades a convidats com: Carlos Latre, Ivan Labanda o David Fernández

Judit Martín és una de les còmiques més reconegudes a casa nostra. La trajectòria de l'actriu catalana es troba els darrers anys un moment molt dolç. La podem veure en diferents espais de la petita pantalla i al teatre, el seu veritable hàbitat natural. Entrades exhaurides i una agenda ben plena, descriuen a la perfecció el gran moment professional que viu la Judit Martín.

El 2022 promet molt per a la Judit Martín. Si la voleu veure al teatre, correu, les seves entrades volen!