Enlaces accesibilidad
L'entrevista

Ernest Maragall: "Exigeixo a la CUP que no s'amagui en les assemblees"

  • El president del grup d'ERC a l'ajuntament de Barcelona confirma que, a dia d'avui, és el candidat a les municipals
  • Ernest Maragall considera que Ada Colau ha perdut capacitats: "Ni transforma, ni gestiona bé, ni crea"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Ernest Maragall: "Exigeixo a la CUP que no s'amagui en les assemblees"

El president del grup d'ERC a l'ajuntament de Barcelona i diputat al Parlament de Catalunya, Ernest Maragall, ha exigit a la CUP que "no s'amagui darrere de les seves assemblees" i que entrin en el fons de la qüestió dels pressupostos catalans: "Li exigeixo a la CUP que dugi a terme el debat". En una entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga, ha destacat la importància que el 52% de la majoria del Parlament doni suport als pressupostos de la Generalitat.

"Em sento amb ganes i energia"

Amb relació a la candidatura d'Esquerra a les municipals del 2023, Ernest Maragall confirma que ell és el candidat del partit a les municipals i que se sent amb força: "Em sento amb ganes i energia". Maragall avala el treball i "tots els regidors" d'Esquerra a l'ajuntament de Barcelona i diu que "estaria encantat" amb comptar amb Ester Capella com a número dos.

"Colau ni transforma, ni gestiona bé, ni crea"

Ernest Maragall considera que l'actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha constatat que el seu projecte ha perdut pes i capacitat de transformar-se en un projecte real: "Després de la pandèmia governar vol dir transformar, gestionar i crear.  Ada Colau ha constatat que el seu projecte ha perdut capacitat de transformar-se".

Taula de diàleg: "Mai havíem arribat fins aquí"

El president del grup d'ERC a l'ajuntament de Barcelona ha dit que Junts per Catalunya "gesticula" no participant en la taula de diàleg: "Crec que s'equivoquen".

Mai havíem arribat fins aquí

Maragall ha valorat positivament la taula de diàleg"Mai havíem arribat fins aquí".

També ha admès que ara el "conflicte" és reconegut i plasmat en una taula institucional entre el govern de Catalunya i el govern de l'Estat.