Enlaces accesibilidad
Amor Gastronòmik

El Jordi busca l'amor en el dotzè programa d'Amor Gatronòmik

  • En el dotzè programa d'Amor Gastronòmik, el Jordi busca un home extravertit, que tingui sentit de l’humor i que sigui aventurer i xerraire.
  • Un assessor financer apassionat pel senderisme, un il·lustrador a qui li encanta conèixer gent nova i un actor amateur intenten conquistar l'estómac del gastronòmik.
  • Amor Gastronòmik, el primer "dating" culinari en què l'amor s'amaga darrere de tres plats

Por
Amor Gastronòmik - El Jordi busca un home extrovertit i aventurer

El gastronòmik

El Jordi té 48 anys i viu al centre de Barcelona. Treballa en una multinacional com a director comercial de l'àrea d'Espanya i és voluntari al telèfon de l'esperança. No té cap problema amb la seva orientació sexoafectiva, tot i que ha estat dos anys sense parlar-se amb el seu pare. Ha viscut a l'estranger, a França, i ara fa 5 anys que no té parella: "Compartir llits és de pobres." Tot i això, té el que ell anomena follamics. Li agraden més joves que ell, i ara la mitjana d'edat no arriba als 30.

Explica que ha fet moltes bogeries per amor, com ara viatjar a Milà per conèixer un noi de Grindr. Li encanta viatjar.

És una persona molt extravertida i no té problemes a l’hora de parlar de la seva sexualitat. Diu que enganya, perquè, tot i ser molt dolç i molt romàntic, pot ser dominant. Es defineix com una persona de parella oberta, però lleial. "En el sexe podem fer el que vulguem, però la confiança ha de ser mútua."

És molt fan de Madonna, fa treballs manuals i la seva afició principal és comprar i vendre per internet.

Busca un home obert, extravertit, que tingui sentit de l’humor, que li agradi l'aventura i que sigui xerraire.

Els pretendents i les seves receptes

Els seus pretendents són el Francesc, un assessor financer apassionat pel senderisme; l'Israel, un il·lustrador a qui li encanta conèixer gent nova, i el Daniel, un actor amateur.

El Francesc prepara una crema de carbassó que anomena "Crema de l'amor". Cuina de pressa i fa broma amb els dos carbassons.

L'Israel cuina salmó amb llimona i salsa de mel, que acompanya amb unes patates. Diu que se sent sota pressió a la cuina i creu que les patates li han quedat fatal.

El Daniel fa filet de porc amb albergínies amb mel, que acompanya d'una "noteta molt especial".

 RTVE

El Jordi decideix quedar-se amb el "Pintxo de la passió", la proposta de l'Israel. Es queda bocabadat amb la nota i la il·lustració que acompanya el plat. "¡Oh, qué mono!" Li encanta el gust que té i la presentació, considera que el punt de cocció és l'ideal i que al plat hi ha la quantitat perfecta de menjar.

 RTVE

La cita

La cita comença amb cert nerviosisme, encara que les primeres impressions per les dues parts són bones.

Parlen de la il·lustració amb què l'Israel va acompanyar el seu plat, de per què va decidir cuinar salmó i del tipus de relació que busquen.

El Jordi, molt agraït, li porta dos detalls comprats al Japó. "Ha cocinado para mí, qué menos que ser agradecido." Troben un punt en comú: els encanta viatjar i comenten l'experiència que han tingut tots dos anant al Japó. Fins i tot planegen com seria una segona cita a Port Aventura. "Un sitio donde te mojas, te secas y te vas a un hotel. ¿Hay algo mejor?"

Tot apunta que l'amor triomfarà, però, malauradament, l'Israel no torna per fer les postres amb el Jordi.

El Jordi i l'Israel tenen una cita a cegues

El Jordi i l'Israel tenen una cita a cegues RTVE