Enlaces accesibilidad
Jornada de reflexió

Els candidats passen la jornada de reflexió en família

Per
Els 9 candidats es fan les fotos de rigor abans de les eleccions

Després d'una intensa campanya electoral i especialment un tancament trepidant els caps de llista dels diferents partits a la presidència de la Generalitat dels diferents partits aprofiten el dia de reflexió d'aquest dissabte per estar amb la família. Durant el matí han participat en les tradicionals fotografies de candidats per diversos mitjans de comunicació. Després ha arribat l'hora de passejar, jugar amb els fills, posar-se al dia amb les sèries que tenien començades i, fins i tot, cuinar per relaxar-se una mica. Tot plegat, poques hores abans de la jornada electoral en què després de votar es reuniran amb els seus equips de campanya per fer un seguiment dels resultats.

Els candidats s'han fet la tradicional fotografia davant del Parlament

Els candidats s'han fet la tradicional fotografia davant del Parlament EFE/Alberto Estévez

Aragonès aprofita per dedicar-se a la cuina, una de les seves passions

Després de dies en què la família l'ha vist ben poc, el candidat d'ERC celebrar un dinar familiar amb els seus pares, la seva dona i la seva filla. El pare d'Aragonès arrencarà calçots de l'hort, que seran els protagonistes de la vetllada. El candidat vol passar una part del dia cuinant, una de les seves passions, per deixar preparats àpats per diumenge i la setmana vinent.

Chacón intenta desconectar i estar amb la familia

La cap de llista del PDeCAT, Àngels Chacón, preveu dinar amb la seva mare, com fa un cop a la setmana i, si pot, fer una migdiada. Per la tarda, "intentarà desconnectar", estarà amb la família i sortirà a passejar amb la gossa per Igualada. "Ells son els grans damnificats de l'agenda de bojos que és la dels candidats", ha assegurat.

Fernández passa el dia a Tarragona dedicat a la música i el cinema

El candidat del PPC, Alejandro Fernández, té una agenda molt plàcida per aquest dissabte, descarregada de compromisos. Passarà el dia a casa, a Tarragona. Gran apassionat de la música i el cinema, el candidat popular aprofitarà la tarda del dia de reflexió per veure alguna pel·lícula en família.

Albiach es decabta pel "sofà, manta i pel·lícula"

La cap de llista dels comuns, Jéssica Albiach, té previst que uns amics li cuinin un arròs al forn. Després, de cara a la tarda d'aquest dissabte, a la candidata d'En Comú Podem li ve molt de gust fer "sofà, manta i pel·lícula". Tot i assegurar que no sap si hi arribarà perquè potser es queda adormida abans, diu que li agradaria veure 'Mank', ja que li han parlat molt bé d'aquest film.

Carrizosa es passarà per la Barceloneta

El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, també passarà la jornada de reflexió en família. Té previst de passar el dia amb els seus fills. Aprofitarà per passejar a la Barceloneta abans de dinar amb els seus tres fills.

Illa té pendent 'Secret City'

Per la seva banda, el candidat socialista, Salvador Illa, passarà el dia de reflexió descansant amb la seva dona. Diu que té pendent mirant 'Secret City' una minisèrie que és un thriller polític. Si l'enllesteix aquest dissabte, començarà 'Industry', una sèrie que li han recomanat i que s'endinsa en el món de les finances.

Sabater se'n va de caminada per la Serralada de Marina

La candidata de la CUP, Dolors Sabater, ha decidit llevar-se "ben d'hora" per fer una caminada per la Serralada de Marina "aprofitant que el confinament és comarcal" i visitar Conreu Sereny, la cooperativa on compra la verdura ecològica. La candidata també té previst "fer feina interna" de la CUP, així com "descansar" i "preparar escudella i croquetes per tenir-ne per bastants dies".

Garriga passarà la jornada de reflexió resant i amb la família

El candidat de Vox a la Generalitat, Ignacio Garriga, té previst passar la jornada de reflexió resant i amb la família. És catòlic i tot i que les esglésies estan obertes amb aforament limitat, resarà a casa per seguretat. Està casat i és pare de quatre fills i aprofitarà el dissabte per jugar amb la família i fer manualitats que, reconeix, li encanten. El més segur, explica, és que es passi les hores fent figures amb plastilina i cartró.