Enlaces accesibilidad

Estrenem el nou "Punts de vista"

  • Tània Sarrias ens obre cada setmana una finestra al món de la cultura
  • 55 minuts d'entrevistes a plató, reportatges, actuacions en acústic, llibres, sèries, perfomance artístiques...
  • Els dijous a les 18h a la 2 de Televisió Espanyola a Catalunya

Por
Punts de vista - Entrevista a Tánia Sarrias, nova presentadora de 'Punts de vista'

La tardor és època de canvis, de reptes, de noves aventures… i no volem que “Punts de vista” es quedi enrere en aquest sentit. Us presentem una nova versió del conegut programa cultural de la 2 de Televisió Espanyola a Catalunya. A partir d’aquest dijous 10 d’octubre canviem el format de “Punts de vista”. Durant 55 minuts omplirem un espectacular plató amb totes les expressions artístiques, mantenint sempre aquella mirada múltiple, oberta i entenedora a la creativitat i a la imaginació. En resum, serem una finestra que intentarà oferir una visió de 360 graus de l’actualitat cultural del nostre país.

Segons l’actriu Tània Sarrias, la nova presentadora de "Punts de Vista", cada dia serà com obrir un regal. El nostre objectiu és parlar de cultura des de tots els angles, amb entrevistes a plató, reportatges, actuacions en acústic, llibres, sèries, performances artístiques… Tot això comptant amb l’ajuda de coneguts col·laboradors com la crítica de cinema Desirée de Fez o l’actriu Judit Martí, a més d’un equip de redacció dirigit per Montse Tejera que ens farà entendre la cultura com a entreteniment, aprenentatge, però també, com a servei públic.

Us convidem a seguir-nos en aquest nou camí que tot just comencem. Tot els dijous a través de la 2 de Televisió Espanyola i de forma ininterrompuda a través de les xarxes socials del programa. Jo mateixa intentaré que ens ajudeu a construir la nostra pròpia obra d’art. Deixeu-vos portar, escolteu, emocioneu-vos i sentiu la cultura. Benvinguts al nou Punts de Vista!

PRESENTADORA: Tània Sarrias | DIRECCIÓ: Montse Tejera | REALITZACIÓ: Juan Fermín Gómez, Núria Pla i Arantxa Tormo | REDACCIÓ: Joan Vilà Curós, Salva Rich, Gemma Esteve, M.José Malia i Ernest Blanch |  PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Irene Marín | PRODUCCIÓ: Agustí Guimerà i Celeste Roig