Enlaces accesibilidad
RTVE Catalunya

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • María Gómez a 'Va de verd' dedica el capítol a parlar sobre la relació espiritual que mantenen els éssers humans amb les plantes
  • Dissabte estrena la sèrie 'Terenci: la fabulació infinita' i a 'Noms propis', Anna Cler entrevista la periodista Danae Boronat
  • El millor cinema en català: dissabte 'L'informe Auschwitz' a 'El cinema de La 2'
  • Dissabte 8 de juny i diumenge 9 de juny a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez presenta 'Va de verd'
María Gómez presenta 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, l'actualitat cultural amb 'Punts de vista', l'entrevista més personal de la periodista Danae Boronat a 'Noms propis' i al vespre l'estrena de la sèrie 'Terenci: la fabulació infinita', seguida de la pel·lícula 'L'informe Auschwitz' a 'El cinema de La 2'. El diumenge és el torn de 'De carrer' i 'Va de verd'. I dilluns especial informatiu amb la constitució del Parlament.

Els dissabtes: cultura i entreteniment

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana l'Òscar Dalmau i el Fermí Puig, amics i admiradors de Núria Feliu i dos dels autors de 'Núria Feliu. Supervedet', el grup musical Mayumana i la productora musical NovAria. També, inclou les seccions 'Art a la Vista', amb Cristina Sala, i de videojocs, amb Oriol Bartumeu.

 Dissabte a les 14:05h a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista la periodista Danae Boronat. L'any 2019 es va convertir en la primera dona a narrar un partit de futbol de Primera Divisió masculina. Parlarà dels seus inicis a Tarragona, del periodisme esportiu i del programa que presenta, 'L'altaveu'.

 Dissabte a les 15:05h a La 2.

RTVE Catalunya estrena 'Terenci: la fabulació infinita', una sèrie documental que narra la vida d'un dels personatge més influents de la segona meitat del segle XX. Hi apareixen alguns dels testimonis més propers a l'autor que, a través d'entrevistes i anècdotes, dibuixen el prisma de les mil cares que va ser Terenci Moix.

Dissabte a les 20:40h a La 2.

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'L'informe Auschwitz'. Narra la història real de Freddy i Valter, dos jueus eslovacs que van escapar d'Auschwitz el 1944 i van aconseguir tornar a Eslovàquia, i la seva lluita per convèncer a tots aquells que no volien veure la veritat.

 Dissabte a les 22h a La 2.

 Els diumenges: plantes i carrers per tot el territori

'Va de verd', presentat per María Gómez, dedica el capítol a parlar sobre la relació espiritual que mantenen els éssers humans amb les plantes. Veurem la connexió espiritual així com la capacitat per despendre vitalitat i energia en convivència amb les persones.

Diumenge a les 14:15h a La 2.

'De Carrer', en David Fernández i la Nerea Sanfe descobreixen a través d’entrevistes a veïns i experts llocs molt emblemàtics del nostre territori. Aquesta setmana Les Rambles de Barcelona, l’avinguda Blondel a Lleida, el passeig de Sant Antoni a Tarragona i el pont de Besalú.

Diumenge a les 14:45h a La 2.

S'Agaró a l'Arxiu de TVE Catalunya, ara que celebra 100 anys

Enguany S'Agaró, al Baix Empordà, commemora el seu centenari. Recordem aquest indret destacat de la Costa Brava, amb història i anècdotes per recordar, amb les imatges de l'Arxiu històric de TVE Catalunya.

La constitució del Parlament, dilluns a 'L'Informatiu' i a Ràdio 4

El dilluns 10 de juny, i amb motiu de la constitució del Parlament de Catalunya, 'L'Informatiu', amb Aina Galduf al capdavant, emetrà les seves dues emissions des de la seu del Parlament, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. I 'Ràdio 4' també farà un seguiment especial amb tots els detalls de la investidura.

Els 135 diputats i diputades elegits a les eleccions catalanes del 14 de maig assistiran dilluns a les 16h, al ple inaugural de la XV legislatura, en el qual s'hauran de votar els representants de la Mesa del Parlament. En connexió amb els periodistes Iliana Viera i Lluís Falgàs, 'L'Informatiu' explicarà la darrera hora de les negociacions que han de decidir la presidència, les dues vicepresidències i les quatre secretaries de la cambra catalana.

Els Serveis Informatius de RTVE Catalunya, també donaran cobertura als programes 'Cafè d'idees' i 'El vespre', així com 'La Hora de la 1', el Telediario i els informatius del Canal 24 horas.