Enlaces accesibilidad
Disc Català de l'Any 2021

Vota el premi Disc Català de l'Any 2021 de Ràdio 4

  • L'última edició la va guanyar Miki Nuñez amb el seu disc "Iceberg"
  • La primera fase de votacions va començar el dilluns 17 de gener i cal triar tres discos

Per
Disc Català de l'any de Ràdio 4
Disc Català de l'any de Ràdio 4

Ràdio 4 busca el disc més destacat del 2021. El programa Catalunya Exprés Magazine, dirigit i presentat per Joan Arenyes, ha obert la votació popular per escollir el disc més destacat del 2021, que hagi estat editat a Catalunya i cantat en català d'entre tots els que han sortit al mercat. La primera fase de votacions ha començat el dilluns 17 de gener i s'acabarà el 6 de febrer. En aquesta fase cal triar tres discos i votar-los a través del formulari web que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Els deu finalistes es podran votar a partir del 15 de febrer

D'aquesta primera fase en sortiran els 7 més votats i s'afegiran els tres discos escollits per la crítica musical. D'aquí en sortirà un llistat dels deu discos finalistes que es podran votar durant a partir del 15 de febrer.

El llistat dels candidats i el formulari per votar es pot consultar a la web de Ràdio 4. El seguiment del premi es fa a través del programa Catalunya Exprés els dissabtes i diumenges de 17h a 19h de la tarda.

Un premi històric

El premi "Disc Català de l'Any" de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català. Va néixer l'any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa "Cançons al vent" i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, La Trinca, Marina Rosell, Sau, Antònia Font, Gossos, Els Amics de les Arts, Els Catarres o Txarango.

Votació Disc Català de l’any 2021 / Primera fase Copy Copy

Radio

anterior siguiente