Enlaces accesibilidad
En Directe a Ràdio 4

Postres fresques de nespres i maduixes amb Carme Ruscalleda

  • Per a 2 racions necessitarem 4 nespres i 4 maduixes
  • Les presentarem en unes copes amb la fruita, nata i unes galetes crocants
  • Programa de cuina amb Carme Ruscalleda a En directe a Ràdio 4

Per
En Directe a Ràdio 4 - Postres fresques de nespres i maduixes amb Carme Ruscalleda

Com cada dimecres hem conegut els productes de temporada que tenen millors preus de la mà de Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna i després, amb aquests productes la Carme Ruscalleda en fa propostes. Avui hem parlat de pèsols, de peix blau i d'una recepta de postres: "Postres fresques de nespres i maduixes":

Per a 2 racions :

  • 4 nespres
  • 40 g de sucre
  • 20 ml. de suc de llimona
  • 4 maduixes
  • 60 g de nata muntada
  • 8 fulles de menta picades fines
  • 3 galetes picades a daus petits

Elaboració:

  1. Peleu les nespres, talleu-les a 1/8, i poseu-les en una safata apta per a microones. Amaniu-les amb el sucre i el suc de llimona, i poseu-les a coure a màxima potència del microones durant només 2 minuts. Deixeu-los refredar.
  2. Coleu les nespres fredes del suc que s'ha creat durant la cocció (serà com un almívar) i reserveu per una banda la fuita cuita i per l'altre el suc.
  3. Renteu les maduixes amb el capoll per evitar aigualir-les i talleu-les a quarts.
  4. Mescleu la nata muntada amb la menta picada.
  5. Preneu dos vasos o dues copes: al fons, repartiu-hi les nespres cuites, a sobre poseu-hi els talls de maduixa, repartiu a cada vas l'almívar reservat, poseu-hi al cim la nata muntada i al damunt de tot el picat de galeta Les postres són llestes per degustar!

Radio

anterior siguiente