Debat sobre la temporada de Lliga del 1951-1952, que es va anomenar la del 'Barça de les 5 copes', perquè el FC Barcelona va aconseguir grans èxits

02/07/1981 00:41:23
El Barça de les 5 copes El Barça de les 5 copes
El Barça de les 5 copes 00:41:23 02/07/1981
Sinopsis

El programa comença amb l'anàlisi històrica de la temporada de Lliga 1951-1952 en la que el FC Barcelona va aconseguir grans èxits i se'l va denominar el 'Barça de les 5 copes'. Amb l'assessorament del professor d'Història Borja de Riquer. Intervenen Antoni Ramallets, exjugador del FCB; Miquel Sabater, que va ser vicepresident del FCB; i Joan Caballé, fundador de la Penya de les 5 Copes i actualment tresorer de la Penya Solera. Imatges dels partits de la temporada 1951-1952. Partit del FC Barcelona - Atlético de Madrid al camp de les Corts. Kubala falla un penal. César marca dos gols per al Barça (5-2). L'equip salta al camp, foto de la plantilla oferint el trofeu a la marededeu de Montserrat. Imatges del partit FC Barcelona - Real Madrid (4-2), a les Corts. Gran Gol de César. Trofeu Martini Rossi. De Gonzalvo III rebent el trofeu i equip. Imatges del partit FC Barcelona - Espanyol del trofeu Rossi, a Les Corts. Gols de Kubala i César. FC Barcelona - València (4-2). Final de la Copa del Rey a Chamartín. Llotja amb Francisco Franco i Ruiz Jiménez. Gol del València. Matías Prats i Enrique Mariñas Romero, comentaristes de ràdio. Gol del València, gol de Kubala (1/2). Gol de Vila (2/2). Jugadors descansant a la gespa abans de la pròrroga. Gol de Kubala (3/2). Gol De César (4/2). De Gonzalvo revent la Copa de mans de Franco. Els jugadors donant la volta a l'estadi. Cas Di Stefano