En Directe a Ràdio 4   Peus de porc amb pebrots del Padrón, amb Carme Ruscalleda 09.06.2021 14:23

Cal posar els peus de porc al forn a 190 graus durant 20 minuts, els traiem i hi afegim els pebrots de Padron, 20 minuts més i llestos.

Tots els dimecres cap a dos quarts de dotze és l'hora de la cuina d'autor que comencem amb els productes de temporada que tenen millors preus que ens apropa l'Elisabeth Carvajal, portaveu dels majoristes de Mercabarna, avui ens ha dit que ja tenim Síndria!, també préssecs plans (paraguais) amb els que la xef Carme Ruscalleda ens proposa fer-los al forn després de treure's els pinyols.

La recepta d'avui que ens proposa la xef Ruscalleda són uns peus de porc (que ja estaran cuits) acompanyats de pebrots de Padron. Posem els peus de porc al forn a 190 graus durant 20 minuts, els traiem i hi afegim els pebrots de Padron, 20 minuts més i llestos. La Carme ens proposa els préssecs al forn amb una bola de gelat de vainilla com a postres.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones