En Directe a Ràdio 4   Molls de roca al forn amb patates de Carme Ruscalleda 02.06.2021 14:29

Amb la xef Carme Ruscalleda farem els 'molls de roca' també anomenats 'rogers' al forn amb les patates noves 'red pontiac'.

Amb Elisabeth Carvajal, la portaveu dels majoristes de Mercabarna, fem repàs als productes que arriben a mercat i estan en el seu moment òptim. Aquesta setmana de fruita ja hi ha les primeres figaflors, hortalisses i patates noves, de carn pollastrons i guatlles i setmana de luxe en peix i marisc: Peix espasa, sonso i moll de roca, navalla gallega, ostra del Delta de l'Ebre, escamarlà i gamba del mediterrani.

I amb Carme Ruscalleda farem els 'molls de roca' al forn amb les patates noves 'red pontiac'. Fem unes làmines d'un centímetre amb les patates i les posem al forn a 180 graus durant 5 minuts amb sal i pebre. Netegem els molls de roca (rogers) i els posem amb oli, pebre negre, ratlladura de taronja i llimona, només 4 o 5 minuts més al forn.

En Directe a Ràdio 4
Más opciones