Emisión en sefardí   Livro 'Sabores de Sefarad', del chef Javier Zafra 01/01/2023 29:44

Prinsipiamos la anyada 2023 kon un riko savor de kuzina sefardí, kon el muevo livro "Sabores de Sefarad: los secretos de la gastronomía judeoespañola" del Chef Javier Zafra, ke en este livro mos entrega las kumidas sefardim de distintos oríjenes, rechetas diferentes i savuridas, el livro konta kon apoyos de la Red de Juderías de España. Entrevistamos a Javier Zafra, ke mos konta los sekretos de las rechetas, la istoria de las kumidas i aondamos en este livro kon rechetas sefardíes, del Imperio Otomano, Xuetas, de Al-Analus, relijiosa i del Norte de África, un kompleto livro de savores kon guisos, panes, vedruras, karnes i todo un universo de savores, indemás las dulsurias tradisionales de la rikeza de Sefarad. Javier kere kon este livro difuzar la tradisión gastronómika sefardí, investiga sovre la kuzina sefardí desde anyadas atrás i mos ofrese en el programa una rika recheta de su kuzina sefardí. Kurunamos el programa kon el kante gastronómiko sefardí "Komida de berendjena" en la interpretasión de Sandra Bessis.      

Emisión en sefardí
Más opciones