La història ens ha canviat a través del temps i els descobriments que hem fet com a espècie han canviat també la forma en què ens alimentem.
Amb l'aparició del foc, per exemple, vam començar a menjar coses que abans no menjàvem.
Si mirem enrere, avui dia perduren costums de l'edat mitjana, altres des defa milers d'anys.
Què fa que certes cuines perdurin i d’altres es perdin? On estan els orígens de la nostra cuina?
Avui fem un viatge, deliciós per cert, a lahistòria ancestral de la Cuina Catalana.
Convidats,
· Eudald Carbonell, arqueòleg, codirector de les excavacions de Fundació Atapuerca i premi Príncep d'Astúries de les Ciències
·Josep Maria Solias, Doctor en Historia Antigua y Arqueología. Director del Museo de L'Hospitalet.
·Antoni Riera, catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona.
·Carmen Cubero, arqueòloga paleobotànica.
·Carme Ruscalleda, xef i l’única dona al món que té 7 estrelles Michelin.