Enlaces accesibilidad
Desmarcats

Toni Freixa: "Li hem plantejat a Xavi ser l'entrenador del filial"

  • El candidat a la presidència del Barça seguiria apostant per Koeman a la banqueta
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

El candidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Toni Freixa ha visitat el plató del Desmarcats aquest dimecres, quatre dies abans de les eleccions del club blaugrana.

La detenció de Bartomeu, en el centre del debat

Al ser preguntat per les detencions de l'expresident del Barça Josep Maria Bartomeu i la seva cúpula, el primer que ha remarcat Toni Freixa és que "un episodi, per greu que sigui, no pot afectar els valors d’un club de 121 anys d’història". El candidat a la presidència del FC Barcelona va rebre amb "tristor" la sonada notícia del passat dilluns.

Freixa veu una intencionalitat en les detencions

Toni Freixa ha qualificat les detencions “d’innecessàries” i ha defensat que no calia fer-les per prendre declaració a Bartomeu i a la seva cúpula: "La jutgessa del cas no havia ordenat la detenció, però els Mossos d’Esquadra estaven entrant a les oficines del club amb la premsa avisada i retransmetent l’actuació com un ‘reality show’". Freixa ha insistit que, tot i que "no li vull restar importància al cas, que això aparegui ara, en ple procés electoral, crec que té una intencionalitat". I ha afegit: "Determinats àmbits, amb connotació política segur, tenen intenció d’afavorir i/o perjudicar a candidats".

Freixa aposta per Koeman al primer equip i Xavi al filial

El candidat a la presidència blaugrana també ha parlat de la seva proposta econòmica i esportiva. Ha anunciat que "tindrem fitxatges diferencials perquè tenim solucions econòmiques, un acord d’intencions amb un grup inversor". A la part esportiva, ha defensat la seva proposta de Lluís Carreras com a director de futbol: "Hem estat l’única candidatura que ha presentat un director de futbol que ha dit què vol fer". I pel que fa a la banqueta del Barça, Freixa ha deixat molt clares les seves intencions si és president: "La confiança en Ronald Koeman és claríssim. Amb Xavi Hernández hem parlat i li hem plantejat que sigui l'entrenador del filial la temporada vinent. García Pimienta també seguiria dins l’estructura del club, i també ho hem parlat amb ell", ha conclós Freixa.