Aragonès justifica davant la Cup la presència del Govern en actes del Rei
L'Informatiu  Aragonès justifica davant la Cup la presència del Govern en actes del Rei

El president Pere Aragonès justifica al Parlament el canvi de criteri sobre la presència de membres del Govern en actes amb el rei Felip VI.

16/06/2021 00:01:19
Aragonès justifica davant la Cup la presència del Govern en actes del Rei Aragonès justifica davant la Cup la presència del Govern en actes del Rei
Aragonès justifica davant la Cup la presència del Govern en actes del Rei 00:01:19 16/06/2021
Sinopsis

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha justificat aquest dimecres el canvi de criteri sobre la presència de membres del Govern en actes en els que també hi assisteixi el rei Felip VI. A la sessió de control del ple del Parlament, el diputat de la CUP, Carles Riera, ha retret al president catala: "No es pot defensar l'amnistia i l'autodeterminació i asseure's a la taula amb el rei. No es pot trencar amb el règim i donar alhora estabilitat a l'Estat".

En la rèplica, Aragonès s'ha justificat: "El que fem a tot arreu és exercir com a govern de Catalunya i traslladar clarament quina és la posició i les decisions del govern de Catalunya, i el farem davant tots els fòrums".

"No tenim cap problema a anar, fins i tot davant qui tenim ideològica i institucionalment a les antípodes, a defensar el nostre projecte republicà, independentista, per la prosperitat econòmica del país", ha remarcat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán