El Rei i el president Pere Aragonès s'acaben fent la foto al Cercle d'Economia
L'Informatiu  El Rei i el president Pere Aragonès s'acaben fent la foto al Cercle d'Economia

El Rei i el president Pere Aragonès coincideixen durant la jornada inaugural de del Cercle d'Economia

Disponible hasta 17-09-2115

17/06/2021 00:01:38
El Rei i el president Pere Aragonès s'acaben fent la foto al Cercle d'Economia El Rei i el president Pere Aragonès s'acaben fent la foto al Cercle d'Economia
El Rei i el president Pere Aragonès s'acaben fent la foto al Cercle d'Economia 00:01:38 17/06/2021

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Sinopsis

El Rei i el president Pere Aragonès finalment no només es van saludar sinó que també es van acabar fent una fotografia conjunta a instàncies del mateix monarca. La seqüència completa de la salutació que la Generalitat considera "freda" però que altres interpreten com "l'inici del desgel" en les relacions entre el govern català i la Casa Reial revela alguns detalls. Felip VI és qui primer es dirigeix a Aragonès per presentar-li el president de Corea del Sud. El dirigent coreà conversa amb el president català i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Una vegada finalitzada aquesta conversa el mateix monarca els convida a fer-se una fotografia de família que segurament passarà a la posteritat.

La Generalitat volia evitar la imatge d'Aragonès amb el Rei, però finalment l'ha acabat qualificant de "una salutació espontània i freda". Aragonès no es va quedar al sopar inaugural, i va delegar la representació de la Generalitat en la consellera de la Presidència Laura Vilagrà.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán