Enlaces accesibilidad

L'Informatiu Logotipo de 'L'Informatiu' Todos los De dilluns a divendres a les 14h i a les 16h a La 1 i a www.rtve.cat/directe | Dissabte i diumenge a les 14:00h a La 1 i www.rtve.cat/directe en La 1 Web oficial

Notícies dels Serveis Informatius de RTVE Catalunya.

Añadir a favoritos

Caixabank proposa retallar 8.300 treballadors de la plantilla

20.04.2021

Caixabank planteja reduir la seva plantilla en 8.291 treballadors, el que suposa el 18% de tot el personal que té a arreu d’Espanya en el que serà la retallada més important de la història de la banca. Així ho ha comunicat la direcció de l’entitat als sindicats en la reunió que també ha servit per traslladar la intenció de tancar pràcticament una quarta part de les oficines, 1.534 en total. 

El banc ha donat a conèixer l’ERO, un dels més importants de la història del sector financer espanyol en la reunió amb els representants sindicals en un hotel a Madrid. El compromís del banc és el de posar en marxa un pla de recol·locació que permeti trobar feina a totes les persones que surtin del banc.

L'objectiu es aconseguir que la majoria de sortides siguin voluntàries. Altrament l'entitat ja ha comunicat la intenció d'aplicar un criteri de meritocràcia. També ha proposat als sindicats un canvi de condicions salarials de la plantilla que es quedi.