Enlaces accesibilidad

Informatiu Balear Logotipo de 'Informatiu Balear' Todos los Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas en La 1

Els Serveis Informatius de les Illes Balears ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Balears i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen als ciutadans balears.

Consulta el temps a les Illes Balears i les seves principals ciutats:

Palma

Calvià

Ciutadella

Eivissa

Maó

Añadir a favoritos

Informatiu Balear - 21/03/14

21.03.2014

Per primera vegada en la història, les Balears compleixen amb el límit d'endeutament fixat per l'Estat. I fins i tot, el rebaixen. El Govern ha tancat l'any 2013 amb un dèficit de l'1,3%.

La Conselleria d'Educació pacta amb els dos patronats de l'escola concertada una flexibilització en l'aplicació del TIL. L'acord ha estat aprovat pel Consell Escolar amb els vots en contra dels sindicats STEI, CCOO i UGT i també de FAPA Mallorca.

L'obra del palau de congressos de Palma es reprendrà d'aquí un mes i mig. Fa vint mesos que està aturada. Un crèdit de 36 milions d'euros ha de permetre acabar la infraestructura que podria estar enllestida en un any.

El Partit Socialista insta els diputats del Partit Popular al Congrés a votar en contra de les prospeccions petrolieres. Dimecres que ve es reunirà la comissió de Medi Ambient del Congrés per votar una proposició no de llei registrada per Izquierda Plural.

El Col·legi de Graduats Socials obri les seves portes per oferir assessorament per trobar una feina. Tallers o converses cara a cara amb professionals voluntaris formen part de la II Jornada Encamina.

En aquests moments només a Palma hi ha 24 joves amb Síndrome de Down treballant a empreses particulars. Una xifra molt superior a fa tan sols una dècada. Avui és el Dia Mundial de la Síndrome de Down.

El Mallorca juga diumenge horabaixa contra un dels millors equips de la segona volta: el Reial Madrid-Castilla. Fora del camp, la inestabilitat institucional torna al Mallorca amb la dimissió de l'apoderat Michael Blum.

Les temperatures baixaran notablement aquest cap de setmana. Es preveuen ruixats, tempestes i calabruixades i és possible que nevi a la serra de tramuntana.