Informatiu Balear: Informatiu Balear - 21/03/14 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 21/03/14

21/03/2014 00:27:53
Informatiu Balear - 21/03/14 Informatiu Balear - 21/03/14
Informatiu Balear - 21/03/14 00:27:53 21/03/2014
Sinopsis

Per primera vegada en la història, les Balears compleixen amb el límit d'endeutament fixat per l'Estat. I fins i tot, el rebaixen. El Govern ha tancat l'any 2013 amb un dèficit de l'1,3%.

La Conselleria d'Educació pacta amb els dos patronats de l'escola concertada una flexibilització en l'aplicació del TIL. L'acord ha estat aprovat pel Consell Escolar amb els vots en contra dels sindicats STEI, CCOO i UGT i també de FAPA Mallorca.

L'obra del palau de congressos de Palma es reprendrà d'aquí un mes i mig. Fa vint mesos que està aturada. Un crèdit de 36 milions d'euros ha de permetre acabar la infraestructura que podria estar enllestida en un any.

El Partit Socialista insta els diputats del Partit Popular al Congrés a votar en contra de les prospeccions petrolieres. Dimecres que ve es reunirà la comissió de Medi Ambient del Congrés per votar una proposició no de llei registrada per Izquierda Plural.

El Col·legi de Graduats Socials obri les seves portes per oferir assessorament per trobar una feina. Tallers o converses cara a cara amb professionals voluntaris formen part de la II Jornada Encamina.

En aquests moments només a Palma hi ha 24 joves amb Síndrome de Down treballant a empreses particulars. Una xifra molt superior a fa tan sols una dècada. Avui és el Dia Mundial de la Síndrome de Down.

El Mallorca juga diumenge horabaixa contra un dels millors equips de la segona volta: el Reial Madrid-Castilla. Fora del camp, la inestabilitat institucional torna al Mallorca amb la dimissió de l'apoderat Michael Blum.

Les temperatures baixaran notablement aquest cap de setmana. Es preveuen ruixats, tempestes i calabruixades i és possible que nevi a la serra de tramuntana.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano