Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Seran les comunitats autònomes les que posin en marxa les mesures de restricció

07.04.2021

El Govern ha decidit fer marxa enrere. El Procicat s'ha reunit d’urgència aquest dimecres per comunicar el retorn al confinament comarcal després d'aquests dies de Setmana Santa. La mesura entra en vigor a partir de les 00.00 d'aquest divendres 9 d'abril i serà vigent cada dia, de dilluns a diumenge, fins al 19 d'abril. Salut ha indicat que revisarà les dades dia a dia per prendre mesures el més "acurades" possible.

La consellera Vergés ha argumentat que el creixement de l'ocupació de les UCI és "molt preocupant" i que s'han vist "obligats" a fer aquest pas enrere: "És la resposta immediata que ens veiem obligats a fer, però continuem revisant les dades dia a dia perquè hem de veure com és la tendència del nombre de casos".