Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El veto independentista a Illa es converteix en el protagonista absolut del penúltim dia de campanya

11.02.2021

Penúltim dia de campanya i el protagonisme absolut se l'ha emportat el compromís per escrit dels partits independentistes de vetar explícitament un possible acord de govern amb el PSC. La proposta l'ha fet Catalans per la independència, una entitat escindida de l'ANC. El candidat socialista, Salvador Illa, ho considera “un error” i assegura que és “la fotografia de Colom de l’independentisme”. En canvi des de Junts, Laura Borràs, assetja Pere Aragonès per ser l’únic a no signar personalment el manifest i l'insta a estendre l'acord al Congrés. Els comuns també ataquen als republicans a qui acusen d'estar "hipotecats" amb JxCat i parlen d'estratègia per fer Borràs presidenta. El presidenciable per Esquerra ha contestat que "és definitiu" i que "ERC té paraula". Ciutadans i PP no es creuen el veto i adverteixen que els republicans ja tenen l'acord tancat amb el PSC si sumen.