Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Salvador Macip: "Al Regne Unit estan baixant en picat els ingressos hospitalaris amb una sola dosi"

25.02.2021

El metge i investigador de la Universitat de Leicester, Salvador Macip, aposta per seguir l'estratègia de vacunació del Regne Unit, prioritzant l'administració d'una sola dosi de la vacuna perquè s'aconsegueix una protecció propera al 80%.

Macip, que acaba de publicar el llibre "Lliçons d'una pandèmia", creu que cal reduir més els contagis abans de començar la desescalada i rebutja la idea de "salvar la Setmana Santa" per no repetir errors. "L'estratègia més lògica en aquest moment seria intentar baixar els casos a zero i després fer vida normal. Caldria quedar-se confinats al màxim, fins que una part important de la població estigui vacunada"