Antoni Cañete: "Si volem jugar la Champions, necessitem un aeroport de primera divisió"
El Vespre  Antoni Cañete: "Si volem jugar la Champions, necessitem un aeroport de primera divisió"

PIMEC és una de les 200 entitats que s'han sumat al manifest a favor de l'ampliació de l'aeroport del Prat. Entrevistem el seu president, Antoni...

31/05/2021 00:09:54
Recomendado para mayores de 12 años
Antoni Cañete: "Si volem jugar la Champions, necessitem un aeroport de primera divisió" Antoni Cañete: "Si volem jugar la Champions, necessitem un aeroport de primera divisió"
Antoni Cañete: "Si volem jugar la Champions, necessitem un aeroport de primera divisió" 00:09:54 31/05/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

PIMEC és una de les 200 entitats que s'han sumat al manifest a favor de l'ampliació de l'aeroport de Barcelona-El Prat. El seu president, Antoni Cañete, creu que és "una inversió que no es pot perdre perquè la societat catalana fa anys que reclama més inversió en infraestructures". Considera que no es pot girar l'esquena a la reactivació econòmica de Catalunya i vol deixar clar que només es pot competir amb altres aeroports si es té una infraestructura "de primera dimensió". Per aquest motiu, des de PIMEC fan una crida a la unitat de totes les administracions per buscar un projecte acordat i respectuós amb el medi ambient. Antoni Cañete nega que l'ampliació del Prat vagi en contra dels aeroports de Reus o Girona. Tot el contrari, ha assegurat. Cañete ha fet servir una frase cèlebre de Johan Cruyff per definir el repte que tenim al davant: "Baixem la pilota a terra. Necessitem un aeroport de primera divisió si volem jugar la Champions", ha sentenciat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán