Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Entrevista Josep Moltó: "No es poden atribuir els casos de trombosi a la vacuna d'AstraZeneca"

11.03.2021

L'investigador principal de l'assaig de la vacuna de Janssen a l'hospital Germans Trias i Pujol, Josep Moltó, creu que no es poden atribuir els casos de trombosi a la vacuna d'AstraZeneca perquè només s'han reportat entre 20 i 30 casos dels 5 milions de persones que l'han rebut. Moltó defensa que als assajos clínics de la vacuna de Janssen es van obtenir dades d'eficàcia i seguretat en la població de 60 anys o més, com també a la població amb malalties sensibles a la Covid-19. Per Moltó, la vacuna de Janssen permetrà plans de vacunació ràpids perquè és monodosi i les condicions de conservació no són tan exigents com les altres.