Antoni Sisó: "Necessitem que el nou Govern fixi la prioritat en els CAP"
El Vespre  Antoni Sisó: "Necessitem que el nou Govern fixi la prioritat en els CAP"

El president de la Societat Catalana de Medicina Familiar de Catalunya, Antoni Sisó, ha alertat que s'han diagnosticat un 50% menys de casos de...

25/05/2021 00:06:33
Recomendado para mayores de 12 años
Antoni Sisó: "Necessitem que el nou Govern fixi la prioritat en els CAP" Antoni Sisó: "Necessitem que el nou Govern fixi la prioritat en els CAP"
Antoni Sisó: "Necessitem que el nou Govern fixi la prioritat en els CAP" 00:06:33 25/05/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El president de la Societat Catalana de Medicina Familiar de Catalunya, Antoni Sisó, ha alertat que durant la pandèmia s'han diagnosticat fins a un 50% menys de casos de malalties cròniques de tipus cardiovascular o càncers. Un fet que els preocupa perquè assegura que es poden trobar amb malalties molt més avançades. A més ha advertit que l'atenció primària arriba esgotada a aquesta possible allau de nous diagnòstics i reclama al nou Govern situar els CAP com a prioritat dotant-los de més recursos humans i també modernitzant les seves infraestructures. Sisó adverteix del dèficit de metges als CAP agrejat durant la darrera dècada i estima que farien falta fins a un miler més de metges de família només a Catalunya.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán