Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

Alba Vergés situa la fi del toc de queda a l'estiu: "Hem de donar temps a què es vacuni més gent"

12.03.2021

La consellera de Salut, Alba Vergés, situa l'aixecament del toc de queda cap a l'estiu, quan hi hagi una part important de la població vacunada. El més important, diu, és arribar-hi bé al canvi de situació, sense assumir riscos innecessaris. Ha reconegut també que, com a igualadina, el confinament de la Conca d'Òdena va ser una de les decisions més dures que ha hagut de prendre. Durant l'entrevista amb Marta Sugrañes al programa 'El Vespre' ha recordat aquest moment visiblement emocionada. Respecte a la seva continuïtat al capdavant de la conselleria, Vergés creu que ara no és moment de noms, sinó de deixar fer "a qui pertoca". "És moment de projecte i de què hi hagi govern com més aviat millor", ha dit.