Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 29/01/2021

29.01.2021

El TSJC ha decidit que les eleccions al Parlament de Catalunya s'han de celebrar el 14F, coincidint amb el primer dia de campanya en la què han participat els líders independentistes empresonats que han pogut sortir en aplicació del tercer grau penitenciari. Avui, també s'ha sabut el resultat del baròmetre d'intenció de vot del CEO que donaria la victòria a ERC, seguida de molt aprop de JxCat. L'Agència Europea del Medicament ha donat llum verda a la vacuna d'AstraZeneca-Oxford. Per la seva banda, Salut és partidària d'allargar les restriccions més enllà del 7 de febrer.