Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 18/01/2021

18.01.2021

Els interns i els treballadors de les residències de gent gran han començat a rebre la segona dosi de la vacuna de Pfizer-BioNTech. Per la seva banda, Salut avisa que aquesta setmana baixarà el ritme de vacunacions perquè només rebrà la meitat de les dosis previstes, degut a restriccions temporals de producció de la farmacèutica. Els indicadors de la Covid-19 són semblants als de l'octubre passat quan es va produir el pic de la pandèmia. El mateix dia que creix la pressió de les Comunitats Autònomes sobre el govern central per avançar el toc de queda a les 8 del vespre. El TSJC ha de decidir sobre els recursos presentats per l'ajornament de les eleccions a Catalunya.