Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 14/01/2021

14.01.2021

El govern català ha decidit prorrogar una setmana més, fins al 24 de gener, el confinament municipal, i seguiran tancats els centres comercials i els gimnasos, a més el petit comerç només podrà obrir entre setmana. Salut no descarta endurir les restriccions i un ajornament electoral. L'alcalde de Riudoms i un regidor del seu ajuntament s'han vacunat amb l'excedent de dosis de la residència del poble. Puigdemont, Comín i Ponsatí defensen la seva immunitat davant la comissió del Parlament Europeu que haurà de decidir sobre el suplicatori.