Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 12/02/2021

12.02.2021

Els partits polítics celebren els actes de tancament d'una campanya electoral diferent, sobretot en la forma i les limitacions que ha incorporat la pandèmia. Els partits han llançat avui els últims missatges per mobilitzar els indecisos i trencar una abstenció que esperen elevada. Els indicadors de la Covid-19 continuen millorant. Les juntes electorals de zona encara no han donat resposta a gran part de les persones que havien fet al·legacions per no formar part de les meses electorals del 14F. L'organització del Mobile treballa per a celebrar el congrés de mòbils aquest estiu.