Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 20/04/2021

20.04.2021

Johnson&Johnson reprèn la distribució de la vacuna Janssen a la UE després de l'aval de l'EMA. El Ministeri de Sanitat mantindrà el temps entre la primera i segona dosi de Pfizer i Moderna. La Generalitat ho considera un error. Entrevistem l'investigador Manel Esteller, director de l'Institut de Recerca Josep Carreras. El seu equip ha trobat raons genètiques que expliquen la gravetat d'alguns casos de malalts de covid-19. CaixaBank planteja un ERO que afecta gairebé 8.300 treballadors, el 18% de la plantilla. Ho analitzem tot plegat amb Gemma Ubasart, Rafa López i Carles Fernández.