Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 14/04/2021

14.04.2021

La Moncloa manté l'objectiu de tenir el 70% de la població immunitzada al setembre, tot i els entrebancs amb AstraZeneca o Janssen. La UE, per si de cas, ha avançat l'arribada de 50 milions de dosis de Pzifer i ja estudia noves compres pels pròxims anys. El Consell Interterritorial de Salut debat els possibles canvis del pla de vacunació. Catalunya ha proposat espaiar a 42 dies la segona dosi de Pfizer per arribar a més gent en menys temps. Abordem l'impacte de la crisi del coronavirus amb Vittorio Galletto, economista de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.