Enlaces accesibilidad

Programas no recomendados para menores de 12 años (NR12) El Vespre Logotipo de 'El Vespre' Todos los Dilluns a divendres a les 20:00h. per La 2 en La 2

És una finestra informativa de TVE a Catalunya a La 2. Un nou format, més fresc i àgil, conduït per Marta Sugrañes per repassar l'actualitat i analitzar-la desde tots els punts de vista. Les claus de l'actualitat a través de les opinions d'un ampli equip d'analistes que cada dia s'asseuran al nostre plató.

Añadir a favoritos

El Vespre - 07/04/2021

07.04.2021

Catalunya torna al confinament comarcal a partir de divendres. L'augment de casos greus de covid-19 obliga la Generalitat a fer marxa enrere i plantejar noves restriccions. Les analitzem amb Milagros Pérez Oliva, Toni Aira i Astrid Barrio. Durant el programa d'avui ens fixem també en el judici a l'anomenada 'manada de Sabadell', que avui ha quedat vist per a sentència. Marta Sugrañes entrevista Lluïsa Garcia-Esteve, cap del programa d'Atenció d'Agressions Sexuals de l'Hospital Clínic de Barcelona per abordar el procés de revictimització que s'ha viscut durant un dels interrogatoris. Què significa? Es pot evitar aquest tràngol?